Home FASHION & BEAUTY Fashion WAUW: ‘Grey’s Anatomy’-acteur Jesse Williams schittert als perfecte papa in eindejaarscommercial van...

WAUW: ‘Grey’s Anatomy’-acteur Jesse Williams schittert als perfecte papa in eindejaarscommercial van H&M

Ook gespot: Nicki Minaj.

Jesse Williams
© Screenshot YouTube: H&M

De nieuwe kerstreclame van H&M doet je even wegdromen naar de hartverwarmende periode van de feestdagen. Deze keer neemt niemand minder dan ‘Grey’s Anatomy’-acteur Jesse Williams je mee voor een magische reis doorheen een winters sprookje. Je zou bijna vergeten dat de commercial over kleding gaat. Smelt!

De feestdagen staan voor de deur en dat wil zeggen dat we (alweer) een gegronde reden hebben om te gaan shoppen à volonté. Ah ja, wij willen natuurlijk stralen aan de kersttafel. En dankzij de nieuwe collectie van H&M zal dat zeker lukken.

Kerstmagie

Speciaal om de feestelijke collectie van H&M in de kijker te zeggen, lanceerde de winkel een gloednieuwe commercial met onder anderen Nicki Minaj en Jesse Williams in de hoofdrol.

Tijdens het drie minuten durende verhaal van regisseur Johan Renck neemt papa Jesse Williams ons mee naar een sprookjesachtige wereld waarin vriendschap en verdraagzaamheid centraal staan. Zijn dochtertje kan niet slapen en daarom zuigt de acteur een geweldig kerstverhaal uit zijn duim.

Fee Jesse

Het meisje belandt dankzij haar onhandigheid in een magisch universum waarin iedereen triestig is. De kwaadaardige broer van de Kerstman – gespeeld door acteur John Turturro – steelt namelijk al de kerstcadeautjes. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, denkt het heldhaftige meisje. Tijdens haar tocht naar de gemene man komt ze Nicki Minaj als elf Wisest Thingy, en Jesse Williams himself als fee Fastest Fairy tegen. Hoe kom je er toch op!

De kleine meid raapt uiteindelijk al haar moed bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen opnieuw kan genieten van de magie van Kerstmis. Eind goed, al goed.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Yep, wij hebben alvast enkele leuke stuks gespot voor onze eindejaarslook. Waar zit die bankkaart?!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.