https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Gigi Hadid doet ons in zwijm vallen voor crochet met een top...

Gigi Hadid doet ons in zwijm vallen voor crochet met een top van… Mango

Perfect voor dit zalige lenteweertje!

Gigi Hadid Mango
Sfeerbeeld © Getty

Crochet is deze zomer weer hip, en dat is een fashionista als Gigi Hadid uiteraard niet ontgaan. De 26-jarige mama heeft zich een gehaakte top aangeschaft bij budgetketen Mango en die brengt ons in de verleiding om deze ‘oubollige’ trend toch eens uit te proberen.

We weten dat beroemdheden niet immuun zijn voor de charmes van een goed gekozen budgetproof kledingstuk, ondanks het feit dat ze kasten vol designerspullen bezitten. Ketens moeten dan wel flink hun best doen om het hoofd te bieden aan de luxegoederen die deze A-listers gewend zijn. Al weet Mango dat met de details, de snit en de afwerking van een gehaakt polootje van nog geen 40 euro wel te doen.

Gigi Hadid stapte een paar dagen geleden namelijk de straten van New York op in een outfit die ons perfect lijkt voor dit zalige lenteweertje én die ingetogen genoeg is voor gewone stervelingen als ons om hem te kunnen dragen. Van haar wijde mosterdkleurige broek over haar witte slippers tot die hoge paardenstaart: wij zijn gewonnen. En al helemaal wanneer we die top met verluchtingsgaten spotten. Haar keuze voor het gele gehaakte breiwerk is onverwachts, maar werkt wel dankzij de lieflijk geborduurde roze bloemen en mooie kartelingen onderaan.

Copy the look

Wat misschien nog het beste nieuws is? De crochet top die Gigi Hadid draagt, is voor de verandering nog steeds te koop in de webshop van Mango. En dat in alle maten! Dat maakt dat je de streetstylelook dus perfect kan nabootsen zonder bankroet te gaan. Wij tippen je alvast de basisstukken die je op weg kunnen helpen.

1. Polo – € 39,99 – Mango 2. Broek – € 30 – Monki  3. Zonnebril – € 59 – Komono 4. Slippers – € 39,95 – Zara  5. Handtas – € 47,95 – Becksöndergaard via Zalando

Meer mode: