Home FASHION & BEAUTY Beauty GESPOT OP DE CATWALK: de perfecte cat-eye voor een nachtje uit

GESPOT OP DE CATWALK: de perfecte cat-eye voor een nachtje uit

Het fleurt meteen de herfst op en is zó makkelijk om zelf te doen!

cat-eye

Fashion Weeks en haute couture lijken ver van ons bed, maar nu en dan spotten we toch iets wat perfect in ons dagelijks leven overgenomen kan worden. De meest recente ontdekking in dat rijtje is de beautylook uit het defilé van Missoni.

Voor de ontwerpen van het Italiaanse Missoni moet je al snel honderden euro’s neertellen. Gelukkig kan je de prachtige beautylook van zijn catwalk makkelijk kopiëren, en dat voor slechts een prikje. De modellen droegen bij het defilé tijdens Milaan Fashion Week een opvallende cat-eye.

Twist op de klassieke cat-eye

In plaats van de typische zwarte eyeliner te gebruiken, besloot make-upartiest Lynsey Alexander om met felle pastelkleuren te werken. De eyeliner van M.A.C zorgde voor een mooi contrast met de verder naturelle afwerking van de make-uplook.

DO try this at home

Victoria’s Secret Angel Taylor Hill was zelfs zo verliefd op de make-up, dat ze een foto van haar blauwe cat-eye deelde op Instagram. Ook it-girl Hailey Baldwin deed heel wat hoofden draaien met een felgroene tint op haar oogleden.

@haileybaldwin: the look @missoni 🐳 . #haileybaldwin #baldwiners #streetstyle #missoni #mfw

A post shared by Hailey Baldwin Facts (@haileybaldwinfacts) on

Deze variatie op de cat-eye is een leuke update van de klassieke beautylook. In de koude maanden die ons staan te wachten dit najaar, wordt zo’n vleugje kleur ongetwijfeld een welkome verademing.

Lees meer over beauty:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.