Home FASHION & BEAUTY Fashion FOTO’S: 8 x vakkundig jeansadvies van onze moderedactrice

FOTO’S: 8 x vakkundig jeansadvies van onze moderedactrice

Dankzij Flair shop je je favoriete jeans deze maand met 30 % korting bij Vero Moda.

Deze week vind je bij je Flair een bon waarmee je 30 % korting krijgt op je favoriete jeans bij Vero Moda. Redactrice Eline ging voor jullie de verschillende jeansmodellen al even passen. Onze moderedactrice Catherine geeft vakkundig advies bij elke jeans.

1 / 8
Shape-upjeans
Kick flare
Mom jeans
Jegging
Culotte
Grijze skinny
Blauwe skinny
Skinny x trackpants
Shape-upjeans
Shape-upjeans

De shape-upjeans is het coolere zusje van shapewear. Hij geeft je lijf meer vorm zonder dat je daarom een vleeskleurige oma-onderbroek tot onder je navel hoeft te trekken. Het resultaat is subtiel en dus kan je deze als alternatief voor een gewone skinny zien. Mooi met een basic T-shirt en flats, maar bijvoorbeeld ook met sexy heels!

Kick flare
Kick flare

De kick flare is mijn favoriete broek van het moment. De ankle-grazing lengte is superflatterend voor wie net als ik niet van de grootsten is. Pro tip: combineer ‘m met schoenen zonder sokken. Zo benadruk je je enkels en gaan mensen minder snel moppen maken over water in de kelder.

Mom jeans
Mom jeans

De mom jeans herken je aan de hoge taille en retrolook. Het leuke aan dit exemplaar is dat de pijpen korter en smaller zijn dan de meeste varianten en dus is hij flatterender, al is dat niet waar het om draait bij dit model. Wie hip wil zijn, moet durven. 

Jegging
Jegging

De jegging is een alternatief voor wie op zoek is naar een ultrastrakke én comfy skinny. De regel ‘leggings are not pants’ mag je in dit geval negeren, al zou ik deze broek niet naar een feestje dragen. Het is eerder een casual exemplaar dat leuk combineert met een oversized wollen trui.

Culotte
Culotte

Ah de culotte, de meest verguisde broek in modeland. Ondanks zijn slechte reputatie als ‘moeilijk’ stuk staat de culotte eigenlijk heel wat vrouwen beeldig. Kijk maar naar Eline! Draag ‘m met Franse slag, dat wil zeggen: een blokhakje en wit hemd of zwierige bloes.

Grijze skinny
Grijze skinny

Niks mis met een zwarte of donkergrijze skinny. Het is zo’n stuk dat iedereen in de kast zou moeten hebben wegens net iets gekleder dan een blauw exemplaar. Deze versie is lichtjes cropped, tof in combinatie met enkellaarzen.

Blauwe skinny
Blauwe skinny

Komen we bij de blauwe skinny aan. Een klassieker, if ever there was one, en te combineren met… alles!

Skinny x trackpants
Skinny x trackpants

Trend alert: deze broek is het perfecte huwelijk tussen skinny jeans en trackpants. Hipper dan hip dus! Draag hem super street met chunky sneakers en een hoodie in een pastelkleurtje.

Advies: Catherine Kosters
Model: Eline Debie

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.