Home FASHION & BEAUTY #Flairtestuit: de elektronische reinigingsborstel voor je gezicht

#Flairtestuit: de elektronische reinigingsborstel voor je gezicht

Hit or miss?

Heb jij er al over nagedacht om een elektronische reinigingsborstel aan te kopen om je huid te reinigen? Volg dan mijn verslag terwijl ik deze week de nieuwe One Touch Facialist-borstel van Philosophy uittest. Wie weet kan die nog net op tijd op je kerstlijstje!

Ik lieg er niet om, Purity van Philosophy is mijn favoriete cleanser aller tijden, en dat zie ik niet snel veranderen. Toen van dezelfde lijn een reinigingsapparaat uitkwam, kon ik niet anders dan dat uittesten. Ik heb al verschillende elektronische reinigingsborstels van andere merken uitgetest, dus ik ben benieuwd om hem te vergelijken.

Hoe werkt het?

De One Touch Facialist heeft – in tegenstelling tot andere reinigingsborstels – geen borstelkop met haartjes, maar wel eentje met kleine siliconen tips. Het eerste wat me opvalt aan de borstel, is het reservoir onderaan. Dat vul je met de Purity Cleanser of een andere reinigingsgel naar keuze.

Vervolgens kan je met het hendeltje aan de zijkant pompen, waardoor de borstelkop zich vanzelf vult met zeep. Zo hoef je alleen nog maar je gezicht nat te maken en kan je meteen beginnen met reinigen. Heel handig en hygiënisch!

Philosophy One Touch Facialist

Waarom een borstel gebruiken?

Een elektronische reinigingsborstel gebruiken is veel efficiënter dan je gezicht gewoon wassen met je handen. Hij helpt je om dode huidcellen, restjes make-up en pollutie van buitenaf te verwijderen en je huid fris en gezond te houden. Resultaat: een egalere huid met minder oneffenheden.

Lees mijn verslag hier op vrijdag.

Philosophy One Touch Facialist

De Philosophy-reinigingskit met de One Touch Facialist en de Purity Cleanser is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost € 122,05.

Meer #Flairtestuit-artikels?

Eerste keer soep maken met een kookpakket

Een hele week valse wimpers dragen

Anti-cellulitisbehandeling CelluLess

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.