Home FASHION & BEAUTY Flair test uit: anti-cellulitisbehandeling CelluLess

Flair test uit: anti-cellulitisbehandeling CelluLess

Bye bye sinaasappelhuid?

Mijn collega's zouden zeggen "Isa, overdrijf nu niet" maar ik heb – écht waar – last van cellulitis. Ze hebben m'n blote billen nog niet gezien dus ze kunnen niet oordelen. Ik probeerde al vanalles: veel water drinken, sporten, anti-cellulitiscrèmes,… Niets deed m'n sinaasappelhuid verdwijnen. Tijd om het grof geschut in te zetten: een professionele behandeling.

Ik trok naar Thermae Grimbergen voor de Celluless-behandeling. Eerst werd ik ingewreven met een lekker ruikende olie om dan te worden ingepakt met plastic folie. Dit zou de bloedcirculatie verhogen. Het werd alleszins lekker warm onder m'n folietje (ook al lag ik in m'n nakie).

Daarna ging de folie eraf en werden kleine stolpjes als zuignappen op m'n lichaam gezet. Tsjoep tsjoep tsjoep gingen ze. De schoonheidsspecialiste verplaatste de stolpjes over m'n benen en buik. Pijn deed het niet, enkel op de plekken waar de cellulitis het meest aanwezig was: op de zijkant van m'n dijen.

Na de stolpjes, werd er met een roller over m'n lichaam gegaan. Hierdoor zouden de vetcellen los gemasseerd worden en zou de afvoer gestimuleerd worden. Op de zijkant van m'n dijen werd het nu best gevoelig. Perfect normaal, volgens de schoonheidsspecialiste. Op de plaatsen waar de cellulitis het hardnekkigst is, zitten de vetcellen dichter op elkaar gepakt.

Na 55 minuten tsjoep tsjoep en rol rol was de behandeling afgelopen. Jammer, het was best rustgevend. M'n billen voelden strak en glad en ik was benieuwd naar het resultaat.

Het anti-cellulitisprogramma van Thermae Grimbergen bestaat natuurlijk wel uit meerdere sessies. Ik deed er maar eentje. Maar na één roller-en pulsatiemassage met het speciale Celluless-dieptemassageapparaat voelden m'n benen… prettig. Mijn cellulitis was dan wel niet verdwenen, maar de huid van mijn dijen voelde strakker. Ik had het gevoel dat de bloedcirculatie in m'n benen terug op gang was gekomen. Een leuk gevoel als je meer dan acht uur per dag met je benen naar beneden hangt op een bureaustoel.

Wil je zelf de Celluless-behandeling uitproberen? Surf dan naar de website van Thermae Grimbergen voor meer info.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.