Home FASHION & BEAUTY Beauty Wow, de favoriete gezichtsolie van Kate Middleton kost maar 25 euro

Wow, de favoriete gezichtsolie van Kate Middleton kost maar 25 euro

Je kan deze populaire budgettopper gewoon in België kopen.

Shutterstock

Oké, haar goede genen zitten er wellicht ook voor iets tussen. Maar als haar favoriete gezichtsolie ons nog maar een klein stapje dichter bij de stralende huid van Kate Middleton brengt, tekenen we daar direct voor. En zeker als die favoriete olie een budgettopper is die je gewoon in België kan kopen.

Hare hoogheid bewijst dat je voor een huid met koninklijk allure niet altijd peperdure serums met goudpartikeltjes nodig hebt. Het product waar zij haar gelaat op dagelijkse basis mee verzorgt, is namelijk een olie die maar € 25 kost, namelijk Rosehip Oil van het merk Trilogy. Volgens website Refinery29 verkoopt Trilogy elke 20 seconden een exemplaar van de populaire olie. Daar heeft de prinses waarschijnlijk iets mee te maken, maar ook beautygoeroes die niet tot de koninklijke familie behoren, zijn laaiend enthousiast over het product.

De olie is voor 100 % gemaakt uit pure rozenbottel en bevat geen andere ingrediënten. Dat bewijst dat de Duchess of Cambridge zich graag bewust is van wat ze precies smeert. We feel you, Kate. De rozenbottelolie is geschikt voor alle huidtypes, werkt hydraterend en herstellend én helpt zelfs rimpelvorming te voorkomen. Je kan de olie ook op je lichaam gebruiken om striemen of littekenvorming tegen te gaan en eczeem of psoriasis te verhelpen. Meer goed nieuws: je kan de Rosehip Oil gewoon hier bestellen. Tenminste, als wij de voorraad ondertussen niet eigenhandig uitgeput hebben. #sorrynotsorry

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.