Home FASHION & BEAUTY Beauty CADEAUTIP: deze 8 boxen zijn het ideale cadeau voor beautylovers

CADEAUTIP: deze 8 boxen zijn het ideale cadeau voor beautylovers

Of heb je zin om jezelf eens in de watten te leggen?

goodiebox
© Goodiebox

Ben jij nog op zoek naar een cadeautje voor een beautylover, maar heb je geen flauw benul welk product of welk merk je moet kopen? Dan is een beautybox wellicht een goed idee, want zo krijg je een mix van leuke items van verschillende merken. Wij hebben hieronder alvast onze favorieten op een rijtje gezet.

Let goed op, tenzij erbij vermeld wordt dat het om een eenmalige box gaat, ga je bij dit soort subscription boxes een verbintenis aan. Dat wil zeggen dat je akkoord gaat om maandelijks een bedrag aan het merk te betalen in ruil voor een verrassingsdoos. Je kan de abonnementsservice altijd stopzetten, maar lees op voorhand goed na wat de voorwaarden zijn voordat je je inschrijft.

1 / 8
Goodiebox
Birchbox
Parfumado
BLUX Box
StyleTone
Lookfantastic
Deauty Box
Sisley
Goodiebox
Goodiebox

Voor € 19,95 krijg je elke maand een box ter waarde van ongeveer € 65 aan huis geleverd. Deze bevat zo’n 5 tot 7 producten waarvan er minimum vier fullsize zijn. Voor het ultieme verrassingseffect weet je pas op het moment zelf wat je krijgt, maar het gaat steeds om een mix van zowel make-up, skincare als haarproducten.

Klik hier voor meer informatie over de box.

Birchbox
Birchbox

In de box zitten miniversies van vijf producten, variërend van make-up tot huid- en haarverzorging en parfum. Zat er in je box een product dat je heeft kunnen overtuigen, dan kan je dat in het gebruikelijke formaat aankopen in de online shop van Birchbox. Je kan de beautybox al ontvangen voor € 13 per maand, je gaat dan een verbintenis aan van drie maanden.

Meer info over Birchbox vind je hier.

Parfumado
Parfumado

Ben jij je parfum halverwege de flacon meestal al beu, ontdek je liever regelmatig nieuwe geurtjes? Dan moet je misschien eens een parfumabonnement overwegen. Voor € 14,95 per maand ontvang je via Parfumado steeds één nieuw parfum in pocketformaat. Leuk om te weten: online kan je zelf je kalender samenstellen en je keuze afstemmen op de seizoenen.

Meer info over Parfumado vind je hier.

BLUX Box
BLUX Box

Dat onze noorderburen ons telkens een stapje voor zijn, is geen nieuws meer. Het aanbod aan beautyabonnementen in Nederland is dan ook groter dan het onze, maar daar profiteren wij gelukkig van mee. Via BLUX Box ontvang je een mix van zowel high end-producten als populaire merken die je bij de drogist kan vinden. Voor € 29,95 ontvang je om de twee maanden een box waar 8 tot 10 producten in zitten, die producten hebben trouwens gewoon hun normale grootte.

Meer info over BLUX Box vind je hier.

StyleTone
StyleTone

Net als bij BLUX Box ontvang je via StyleTone een pakket met vijf full-size producten. Verwacht een mix van make-up en huidverzorging van zowel bekende als nieuwe en minder bekende merken. Leuk extraatje: in de box zit ook een magazine met tips & tricks om je make-up aan te brengen en je huid te verzorgen. Voor een maandelijks abonnement betaal je € 15,95, maar je kan er ook voor kiezen om driemaandelijks of halfjaarlijks een box te ontvangen. Fun fact: alle producten in deze box zijn 100% cruelty-free en dus niet getest op dieren.

Meer info over StyleTone vind je hier.

Lookfantastic
Lookfantastic

Via Lookfantastic krijg je een subscription box met een groot aanbod aan verschillende internationale merken. Van populaire merken als M.A.C en Clinique tot Britse en Amerikaanse cultmerken als First Aid Beauty en PIXI. Voor € 17 per maand krijg je steeds een box met zes producten. Net als Birchbox is Lookfantastic ook gewoon een online shop waarop je de producten afzonderlijk kan bestellen.

Meer info over Lookfantastic vind je hier.

Deauty Box
Deauty Box

Deauty Box was een van de eerste beautyboxen die je in ons land kon bestellen. Voor € 25 ontvang je een mix van verzorgingsproducten met een totale waarde van zo’n € 135. Goed om te weten is dat je geen abonnement hoeft aan te gaan om Deauty Box een keertje te ontvangen. Ideaal dus om nieuwe merken te leren kennen en gewoon ook om jezelf eens een verrassing te gunnen.

Meer info over Deauty Box vind je hier.

Sisley
Sisley

Hoewel bovenstaande boxen een mix bieden van verschillende merken, ging er ook bij de individuele cosmeticamerken een belletje rinkelen. Het Franse merk Sisley is een van de eerste die een eigen beautyabonnement introduceren, en wij durven te garanderen dat ze niet de laatste zullen zijn. Voor € 40 in totaal ontvang je van hen een halfjaar lang elke maand een toilettasje gevuld met proefproducten om je huid en haar te verzorgen.

Meer info over de Sisley box vind je hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.