Home FASHION & BEAUTY Fashion Deze rok van Zara is immens populair in de Verenigde Staten

Deze rok van Zara is immens populair in de Verenigde Staten

Ook bij ons vliegt hij de deur uit.

Zara
Instagram: valerieanne16 / venswifestyle

Als we aan de herst denken, zien we meteen warme kleuren zoals bruin en oranje voor ons. En dan hebben we het niet alleen over de natuurtaferelen van buiten, maar ook over onze garderobe. Iets wat ze bij Zara goed begrepen hebben, want de keten combineert twee van de belangrijkse najaarstrends in een item. Met succes trouwens, want in Amerika is onderstaande rok bijna uitverkocht.

Een van de belangrijkste modetrends voor het najaar: oranje tinten en ruitjes. Dankzij onze vrienden bij Zara hoeven we geen twee aparte stuks te kopen, want de keten heeft deze twee trends gecombineerd in een stuk. Je kan er nu namelijk een kokerrok met oranje ruitjesprint shoppen. Een topstuk dit seizoen!

In Amerika is de rok alvast enorm geliefd. Zo werd hij al verschillende keren gespot op Instagram en is het item al in verschillende maten uitverkocht. Je kan dit fashion item ook op verschillende manieren dragen. Zo kan je hem op de klassieke manier stylen met een trui, legging en een paar enkellaarsjes. Wil je graag eens iets anders proberen? Combineer hem dan met een bovenstukje in een knallende kleur zoals bijvoorbeeld felblauw.

Nog meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.