Home FASHION & BEAUTY Fashion LOL: Beyoncé ging op date met Jay-Z en droeg een paar oorbellen...

LOL: Beyoncé ging op date met Jay-Z en droeg een paar oorbellen dat exact op ons favoriete kinderspeelgoedje lijkt

Herken jij het nog?

Photonews

Je zette het op de bovenste tree van je trap, gaf het een klein duwtje en je kon vervolgens met groot vertier kijken hoe het regenboogkleurige ding naar beneden raasde. Jawel, we hebben het wel degelijk over de ‘Slinky’ of beter gezegd de trapveer. Zonder twijfel ons favoriete speelgoedje uit onze kindertijd en laat het nu net Queen of Pop Beyoncé zijn die ons daar nostalgisch naar doet hunkeren.

Hoewel Beyoncé samen met manlief Jay-Z nog volop aan hun ‘On The Run II’-tournee bezig zijn, maken de lovebirds ook graag de tijd vrij voor een welverdiende pauze. De twee trokken er dan ook samen op uit in New York voor een heerlijk romantisch dinertje. En dat deed Beyoncé uiteraard in stijl! Queen B hulde zich voor de gelegenheid in een wit mantelpakje en maakte haar look af met de nodige statementaccessoires.

De roze handtas springt meteen in het oog, maar het zijn haar gigantische oorbellen die the talk of the town zijn. Een exacte kopie van de ‘Slinky’, maar dan in een fancy gouden versie. En dat woordje fancy mag je trouwens letterlijk nemen. Hoewel je jouw favoriete kinderspeelgoedje voor een paar euro’s kon scoren, zal je voor dit paar oorbellen toch je bankkaart moeten bovenhalen. Beyoncé draagt namelijk een ontwerp van Y/Project waarvoor je als snel zo’n €270 neertelt.

Mocht dit accessoire toch net iets boven jouw budget liggen dan kan je nog wel altijd het nostalgische speelgoedje in huis halen. Niemand minder dan Kate Middleton en prins George bewijzen dat het ding nog steeds trending is 😉

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.