Home FASHION & BEAUTY Fashion WANT: met deze lifestylecollectie fleur je niet alleen je lingerielade op maar...

WANT: met deze lifestylecollectie fleur je niet alleen je lingerielade op maar blaak je ook van zelfvertrouwen

PrimaDonna x Myla Dalbesio

Vind jij het soms ook een hele zoektocht naar de juiste lingerie? Of de ideale sportoutfit? Of gewoon leuke accessoires waarmee je jouw hippe garderobe deze zomer nog kan uitbreiden? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want PrimaDonna heeft samen met curvy topmodel Myla Dalbesio een collectie uitgebracht die jouw zoektocht wel eens een stuk eenvoudiger zou kunnen maken.

Waarom een samenwerking met de bloedmooie Myla Dalbesio? Simpel, zowel PrimaDonna als Myla Dalbesio staan voor body positivity en natuurlijke schoonheid. Met deze nieuwe collectie willen ze vrouwen dan ook meer zelfvertrouwen geven én zich goed in hun vel doen voelen. Heb jij een vollere boezem? Dan mag je daar trots op zijn en je prachtige vormen omarmen met de perfecte lingerie. Jawel, lingerie die er niet alleen mooi uitziet, maar ook de juiste steun en comfort biedt.

It’s all in you

Dankzij de PrimaDonna-collectie voelt Myla Dalbesio zich zelfverzekerd, comfortabel, maar tegelijkertijd ook sexy,  sterk en slim. Het curvy topmodel had genoeg van te kleine cupmaten en té strakke slips. Elke vrouw moet zich in een setje kunnen hullen dat haar lichaam perfect in de spotlight weet te zetten. De concrete boodschap? Geloof in jezelf en de wereld ligt aan je voeten! Van mooie woorden gesproken…

Meer dan lingerie

De hele collectie heeft attitude én stijl. Denk aan een beha met verleidelijk veel kant, een zwart badpak met diepe decolleté of net een stoere bomberjack. Elk item beschikt bovendien over een coole New York-vibe waardoor jouw look in de sportschool of op het strand niet onopgemerkt voorbij zal gaan. PrimaDonna lanceert dan ook een volledige lifestylecollectie. Zo kan je niet alleen jouw lingerielade, maar ook jouw garderobe een hippe twist geven.

Ben jij benieuwd naar de exclusieve PrimaDonna x Myla Dalbesio-collab? Hieronder krijg je al een sneak peak van enkele items…

1 / 5
Grijze bikini met padded halter
Grijs pyjamasetje
De ideale sportoutfit
Sexy, zwarte beha met kant
Zwart badpak met diepe decolleté
Grijze bikini met padded halter
Grijze bikini met padded halter

Grijs pyjamasetje
Grijs pyjamasetje

De ideale sportoutfit
De ideale sportoutfit

Sexy, zwarte beha met kant
Sexy, zwarte beha met kant

Zwart badpak met diepe decolleté
Zwart badpak met diepe decolleté

Ontdek de volledige PrimaDonna x Myla Dalbesio capsulecollectie in een lingeriespeciaalzaak. Klik hier om te zien wat de dichtstbijzijnde winkel is.

Check it out

Hou zeker onze Instagram-pagina in het oog. WANT we plaatsen deze week elke dag een story met een item van de collectie. En er komen ook gewone Instagram posts. Check it out!

Tekst: Chloë Foubert en Femke De Bley

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.