Home FASHION & BEAUTY Fashion OH MY: de nieuwste designercollab van H&M is er eentje om ‘u’...

OH MY: de nieuwste designercollab van H&M is er eentje om ‘u’ tegen te zeggen

Onder meer Beyoncé, Selena Gomez en Katy Perry zijn fan van de ontwerper in kwestie.

Kenzo, Lanvin, Marni, Jimmy Choo, … de lijst van bekende designers die in het verleden samenwerkten met H&M is eindeloos. Binnenkort mag de Zweedse modeketen een nieuwe topper aan z’n lijstje van designercollabs toevoegen. En wat voor een!

Niemand minder dan Jeremy Scott, de Amerikaanse designer die aan het roer staat van het Italiaanse modehuis Moschino, zal de nieuwste designercollectie voor H&M ontwerpen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van onder meer Sonia Rykiel, Karl Lagerfeld, Matthew Williamson, Stella McCartney en het Belgische label Maison Martin Margiela.

Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt door topmodel Gigi Hadid en Scott zelf – op de foto te zien met Ann-Sofie Johansson, creatief adviseur bij H&M – via een live video op het Instagramaccount van H&M. De collectie van Scott voor de Zweedse modeketen zal vanaf 8 november wereldwijd verkrijgbaar zijn, zowel online als in geselecteerde H&M-winkels.

h&m

Scott: ‘Moschino X H&M wordt levendig, grappig en speels’

Volgens de 42-jarige Amerikaan zal zijn lijn ‘de vitaliteit, speelsheid en humor uitstralen die van Moschino – spreek uit als Moskieno – een van de populairste merken in de modewereld hebben gemaakt’, leest het persbericht.

‘Ik ben heel enthousiast over Moschino X H&M’, meent Scott. ‘Mijn levenswerk draait om contact maken met mensen via fashion. Dankzij deze samenwerking kan ik meer van mijn fans bereiken.’

Scott mag zich sinds 2011 creatief directeur noemen van Moschino en sloeg sinds 2002 al verschillende keren de handen in elkaar met sportlabel Adidas. De designer runt ook nog zijn eigen label Jeremy Scott, dat hij oprichtte in 1997.

Onder meer Katy Perry, Madonna, Nicki Minaj (links op bovenstaande rechtse foto met Scott en Demi Lovato), Miley Cyrus (links op bovenstaande linkse foto met Scott), Beyoncé, Lady Gaga, Ariana Grande en Selena Gomez zijn fan van z’n werk.

Nog meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.