Home FASHION & BEAUTY Exclusief: feesten met Poppy Delevingne

Exclusief: feesten met Poppy Delevingne

Zoek je nog inspiratie voor een feestoutfit? Vero Moda pakt uit met een eindejaarscampagne waarin model Poppy Delevingne de show steelt. Van een neplederen short en chique blazer tot een paillettenrok met peplumtop, de geweldige ideeën liggen werkelijk voor het oprapen. Benieuwd hoe het er op de shoot aan toe ging? Bekijk hier het filmpje en lees exclusief wat Poppy er zelf van vond!
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Poppy DelevingneCara's oudere maar even coole zus – was een jaar lang het gezicht van het Deense Vero Moda. Flair sprokkelde wijsheden van het stijlicoon bij elkaar over de samenwerking, mode en must-haves

Over het voorbije jaar: "Het was een geweldige ervaring. Het is allemaal erg snel gegaan, maar ik denk dat de tijd altijd vliegt als je je in goed gezelschap bevindt."

Over het mixen van dure en betaalbare mode: "Mixen maakt mode interessanter. High-street fashion is vaak spannender, inspirerender en makkelijker om te combineren. Het geeft een kick om een stuk van een keten te dragen en mensen te verrassen wanneer ze ontdekken dat het gewoon bereikbaar is."

Over Vero Moda: "Elke collectie van Vero Moda heeft een andere vibe en een eigen ritme. Dat vind ik vaak niet bij Britse merken. Bij Vero Moda is er altijd een verhaal."

Over trends: "Trends komen en gaan, dus ik besteed er niet al te veel aandacht aan. Ik draag gewoon waar ik die dag zin in heb en denk er niet te veel over na. Het belangrijkste is dat mode me gelukkig maakt."

Over must-haves: "Eén woord: headpieces! grote hoeden, kransen… het feestseizoen heeft me echt inspiratie gegeven om meer op m'n hoofd te dragen."

Oké, thanks, bye, wij gaan hoeden shoppen!