Home FASHION & BEAUTY Beauty HEBBEN: eetbare parfums die naar je favoriete cocktail smaken

HEBBEN: eetbare parfums die naar je favoriete cocktail smaken

Ruikt én smaakt waanzinnig lekker!

© firebox

Lekker ruiken én smaken tegelijkertijd kan nu dankzij de eetbare parfums van Lick Your Scent. De drie smaakjes zijn gebaseerd op heerlijke fruitcocktails.

De liefde van de – meeste – mannen gaat door de maag. Wil je dit weekend een prachtexemplaar aan de haak slaan of je huidige partner inpalmen, dan kunnen de nieuwe parfums van Smith & Sinclair daarbij een handig duwtje in de rug of mond zijn. Ze ontwierpen met Lick Your Scent parfums die niet enkel ruiken, maar ook smaken naar heerlijke fruitcocktails.

Speels kusje

Een speels kusje in de nek krijgt zo een volledig nieuwe dimensie. Spuit je per ongeluk bij het aanbrengen een beetje van de vloeistof in je mond, dan leidt dat niet tot een hoestaanval of een vieze smaak. Integendeel deze geurtjes richt je met veel plezier ‘per ongeluk’ in de verkeerde richting.

De parfums bestaan in drie verschillende smaken: peer & vanille met wodka en calvados, kersenbloesem & mandarijn met gin en watermeloen & citrus met wodka en passievruchtenlikeur. Je kan ze hier online bestellen voor 22,99 euro per stuk voor 50 ml.

Een tof hebbeding om jezelf – én je partner/ onenightstand – te verwennen of het ideale kerstcadeautje voor je zus, schoonzus of bff. Santéekes, smakelijk of smell you later!

Lees ook: