Home FASHION & BEAUTY Een lipstick die belooft dat hij 24u houdt?

Een lipstick die belooft dat hij 24u houdt?

Getest door de redactie!

Heel de avond prachtige lippen zonder te moeten bijwerken? Dat is een droom! Stagiaire Joycie testte de SuperStay 24H van Maybelline voor een avondje uit.

Kies jouw favoriete kleur uit de 12 tinten die beschikbaar zijn. Ik koos voor ‘Rouge passion’. Een prachtige dieprode kleur die van elke vrouw een femme fatale maakt.

Hoe gaat het in zijn werk?

De SuperStay bestaat uit twee delen. De ene kant is gevuld met glossy kleur, de andere met een doorschijnende fixerende lippenstift. Eerst neem je het gloss gedeelte. Hiervan smeer je een goede portie van op je lippen. Even laten drogen en er dan over gaan met de fixatiestift.

Na het opbrengen zijn je lippen niet nat. Er is niets glossy aan. Maar het is wel een hele mooie lippenstift.

Test: drinken

Meestal is dit waar het fout gaat bij lippenstift. De helft blijft aan je glas hangen. Bij deze lippenstift is er niets minder waar. Er blijft zelfs geen afdruk op je glas. Hoera! Dit geldt voor het eerste, tweede, derde en zelfs vierde glas. Voor meer dan vier glazen mag je het zelf uittesten.

Voordeel

Zelfs bij een dikke smakkerd komt de kleur er niet af. Voor een stiekem afspraakje gebruik je dus best SuperStay.

Nadeeltje

Het enige nadeel is dat je lippen na een tijdje echt droog aanvoelen. Er nog eens overgaan met de doorschijnende lippenstift lost dit (kleine) probleempje op.

24H?

Normaal gezien ontschmink ik mezelf elke avond (zoals het moet). Om echt te testen of de lippenstift zo lang meegaat, hield ik de lippenstift op. Zelfs de volgende morgen zag hij er nog prachtig uit. En mijn kussensloop was niet besmeurd. Meer dan geslaagd dus!

Wil jij hem ook eens proberen? Voor € 12,49 vind je hem in de winkel.