Home FASHION & BEAUTY Beauty Last van puistjes? Drew Barrymore zweert bij dit reinigingsproduct

Last van puistjes? Drew Barrymore zweert bij dit reinigingsproduct

Ook op de website van Sephora krijgt het product lovende commentaren.

Photonews

Heb jij af en toe last van puistjes? Geloof ons, je bent niet alleen. Ook Drew Barrymore krijgt soms te maken met acne, maar gelukkig voor ons vertelde ze in een recent interview met welk reinigingsproduct ze de strijd aangaat.

Drew Barrymore is ondertussen 44 en na heel wat producten geprobeerd te hebben, zweert ze na al die jaren nog steeds bij dezelfde reinigingsgel. ‘Als ik merk dat ik een puistje begin te krijgen, smeer ik het er meteen op’, aldus de actrice tegen New Beauty. Ook in februari 2017, zo’n twee jaar geleden, vertelde ze al op Instagram over de Acne Solutions Clinical Clearing Gel van Clinique.

De Hollywoodactrice is niet de enige die enthousiast is over het product. Op de website van Sephora wist de gel al meer dan 700 positieve reviews te verzamelen. ‘Ik smeer het ’s avonds op en laat het product gedurende de nacht zijn werk doen. De volgende ochtend was mijn puistje duidelijk minder rood en minder opgezwollen. Ik zou het zeker aanraden’, klinkt het in een van de recensies.

Nog een pluspunt is dat het product ook nog eens redelijk betaalbaar is. Het is zeker niet de goedkoopste gel die er op de markt te vinden is, maar hij is ook niet immens duur. Voor een flesje van 15 ml betaal je 17 euro. Voor 30 ml tel je 27 euro neer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.