Home FASHION & BEAUTY Dit nieuwe wonderdrankje is volgens menig topmodel dé sleutel tot een stralende...

Dit nieuwe wonderdrankje is volgens menig topmodel dé sleutel tot een stralende huid

No more kale juice!

Instagram: @bigtnyc
Zoals je hier al kon lezen is het volop Fashion Month. Voor de modellen betekent dat vier lange weken met weinig slaap en veel stress. En toch wandelen ze elke show weer stralend de catwalk op. Hoe? Dankzij dit toverdrankje. 

Maak kennis met Big T NYC, een nieuw theemerk ontsproten aan de geest van de Amerikaanse ondernemer Theresa Krier. Modellen zouden volledig 'obsessed' zijn door het 'wondermiddel'. 
 

'Ik merkte op dat modellen niet drinken voor de shows aangezien ze backstage vaak enkel kunnen kiezen tussen water en frisdrank', vertelde Krier aan lifestyleplatform Popsugar. 'Maar die drankjes geven je een opgezwollen gevoel en da's het laatste wat je wil wanneer je de catwalk op moet.'

 

Dus kwam Krier met een reddingsmiddel op de markt: de organische 'Tell-Tale Glow'-thee bevat goji-, aal- en vlierbessen en rozenblaadjes en zit boordevol antioxidanten. Die zijn goed voor de huid, wat meteen ook de reden is waarom alle modellen er zo verslaafd aan zijn. Zij moeten er namelijk altijd opperbest uitzien op de catwalk. Misschien toch eens het testen waard! 
 Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.