Home FASHION & BEAUTY Deze regenbooghighlighter willen we allemaal

Deze regenbooghighlighter willen we allemaal

Highlighter on fleek!

bitter.lace.beauty op Instagram
Highlighterlovers opgelet: van deze speciale highligter gaat ons beautyhartje pas écht harder kloppen. Dit multicoloured exemplaar zorgt er namelijk voor dat je highlighter in regenboogtinten op je jukbeenderen verschijnt. En een regenboogglansje, wie wilt dat nu niet?

De highlighter is een verzinsel van de Etsyshop bitter.lace.beauty – helemaal homemade, jawel! Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de highlighter als limited edition voor Saint Patrick's Day werd uitgebracht, maar de eigenares vond hem zó mooi dat hij meteen in het vaste assortiment werd opgenomen.

 

A photo posted by @bitter.lace.beauty on

'Prism' heet-ie, en hij bevat (pun intended) alle kleuren van de regenboog. Je kan hem aanbrengen met een platte contourkwast of gewoon met je vinger. En hoewel een full on regenboog misschien wat te veel is voor elke dag, kan je hem ook heel fijn aanbrengen met een fan brush.

 

A photo posted by @bitter.lace.beauty on

Prism heeft ons hart veroverd – en met ons die van vele anderen. De highlighter is momenteel out of stock op de Etsyshop, maar geïnteresseerden houden best hun Instagrampagina in de gaten. Zodra deze beauty weer in stock is, kom je het daar meteen te weten!

 

A photo posted by @bitter.lace.beauty on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.