Home FASHION & BEAUTY Deze haarkleuren worden populair in de zomer van 2016

Deze haarkleuren worden populair in de zomer van 2016

Voor ieder wat wils

Reporters
Dankzij het lentezonnetje hebben we nog méér zin gekregen in de zomer. Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar wat kapselinspiratie voor het komende seizoen. Wij zochten (en vonden) zeven haarkleuren die je overtuigen om nu meteen een afspraak bij de kapper te maken.
1 / 7
Amanda Seyfriend
Jennifer Lawrence
Selena Gomez
Kim Kardashian
Rihanna
Emma Roberts
Scarlett Johansson
Amanda Seyfriend
Amanda Seyfriend

Al jaren zijn we jaloers op de prachtige haarkleur van Amanda Seyfriend. Simpel, maar toch mooi. Ook deze haarkleur staat vrijwel iedereen goed. Uitprinten en meenemen naar de kapper is de boodschap.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Een platinablonde coupe zoals deze van Jennifer Lawrence doet het deze zomer goed. Een koele ondertoon past niet bij iedereen, maar je kan altijd je gezicht wat opwarmen met make-up net zoals J. Law dat hier doet.

Selena Gomez
Selena Gomez

Wil je wat meer dimensie in je haar? Ga dan voor een haarkleur zoals deze van Selena Gomez. De highlights beginnen pas in het midden van haar lokken en zorgen zo voor een natuurlijke, sunkissed look. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kim Kardashian gaat voor een ombre 2.0. De onderste helft van je haar krijgt hier een lichter kleurtje waarbij enkele lokken nog extra worden aangezet. Het resultaat is toch nog subtiel en zo krijgt ook je gezicht meer vorm.

Rihanna
Rihanna

Ga net zoals Rihanna voor een pikzwarte coupe. Ideaal als je al donker haar hebt, want dan heb je geen last van een vervelende uitgroei. In combinatie met een sunkissed skin ziet het er bovendien prachtig uit.

Emma Roberts
Emma Roberts

Speciaal voor Coachella kregen de lokken van Emma Roberts een pittige update. Het is perfect voor roodharige dames om wat meer leven in je coupe te blazen, maar ook voor brunettes is deze haarkleur perfect. Zo krijgen je lokken een lichter tintje zonder dat je voor een blonde coupe hoeft te kiezen.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

Het blond van Scarlett Johansson staat vrijwel iedereen goed. Zowel bij een warme ondertoon als bij een koele ondertoon zorgt het voor een zomerse coupe.

Neem hier een kijkje voor een extra dosis inspiratie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.