https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion Fashionista’s, opgelet: je kan binnenkort designertassen shoppen aan kortingen tot -80%

Fashionista’s, opgelet: je kan binnenkort designertassen shoppen aan kortingen tot -80%

Kies jij voor een handtas van Chanel? Of eentje van Gucci?

© Getty

Droom jij van een even impressionante garderobe als die van ‘The Kardashians’, maar beschik je niet over hetzelfde budget? Dan hebben we goed nieuws voor jou! De exclusieve shop Labellov organiseert midden oktober namelijk een Super Sale waarbij je designerstuks aan fikse kortingen scoort. Haal dat betere ellebogenwerk maar al boven…

Wanneer Kylie Jenner op haar YouTubekanaal ons een blik in haar handtassenwalhalla gunt, kunnen wij alleen maar spontaan beginnen watertanden. Zo bezit ze niet alleen tientallen Birkins van Hermès, maar ook pareltjes van Chanel, Fendi én Prada. Tassen waarvoor je al snel duizenden euro’s neertelt en bijgevolg dus ver buiten ons shopbudget liggen. Toch kan je binnenkort misschien wel die langverwachte designertas in de wacht slepen. In de showroom van de luxueuze webshop Labellov worden er van 15 tot 19 oktober tassen als die van miss Jenner verkocht aan héél interessante prijzen. De kortingen gaan tot -80% en er worden voor de gelegenheid ook unieke stock items verkocht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tassen en zoveel meer

Maar er is meer! Naast handtassen kan je dit jaar ook je oog laten vallen op heel wat luxueuze kledingstukken én schoenen. Denk aan een paar fancy Gucci-loafers of een klassiek, maar oh zo stijlvol Chanel-jasje. Ben je bovendien al in het bezit van een Fendi-tas of een paar schoenen van een ander designerlabel? En wil je ze een tweede leven geven? Dan kan je ze er gratis laten schatten door de Labellov-experts. De moeite waard om eens een shoppinguitje naar Antwerpen te plannen, toch?  PS kan je geen tijd vrij maken om naar de showroom te gaan? Dan kan je ook via de webshop je slag proberen te slaan.

Praktisch

‘Labellov Super Sale’
Verlatstraat 15, Antwerpen
Van 15 tot 19 oktober, dinsdag en woensdag van 10u tot 20u,
donderdag en vrijdag van 10u tot 18u en zaterdag van 10u tot 16u

Lees ook: