Home HOME VIDEO: zo krijg je de perfecte teint voor de feestdagen

VIDEO: zo krijg je de perfecte teint voor de feestdagen

Hello, winter glow!

Di & Flair

Een mooi egale huid die er gezond uitziet is dé basis voor een geslaagde make-uplook. Benieuwd hoe je die vervelende imperfecties onzichtbaar maakt en je huid een natuurlijke glow geeft? Beautyredactrice Charlotte toont je haar geheime stappen voor een flawless face tijdens de feesten.

Concealer, corrector, foundation. Of was het nu corrector, foundation en dan concealer? Om met een stralende huid aan de feesttafel te zitten kan een snelle opfrissing wel helpen. Welke trucjes je moet toepassen, wat de beste producten zijn én in welke volgorde je ze best aanbrengt, ontdek je in de video en in het stappenplan hieronder.

Deze video is een samenwerking van Flair & Di. Ontdek hieronder welke producten Charlotte gebruikt in de video.

Stap 1: Primer aanbrengen

Breng deze matterende primer al deppend aan met je vingertoppen op plaatsen waar je huid snel gaat glimmen, zoals je voorhoofd, neus en kin. Het product verbergt zichtbare poriën en zorgt voor een egale basis om je foundation op aan te brengen.

Mat & Soft Make Up Base – € 8,50 – Park Avenue, exclusief verkrijgbaar bij Di.

Stap 2: Imperfecties camoufleren

Dit Corrector Palette bevat voor elke imperfectie een kleurtje. Onze favorieten: de groene corrector om roodheid weg te werken en de gele om donkere kringen onder je ogen te neutraliseren.

Colour Corrector Palette – € 10,99 – Sleek, verkrijgbaar bij Di.

Stap 3: Foundation aanbrengen met make-upspons

De Miracle Complexion-spons gebruik je vochtig, hou ze daarom eerst even onder lauw water, knijp uit en dep droog met een handdoek om het overtollige water weg te nemen. Vervolgens kan je ze gebruiken om je foundation aan te brengen. Opgelet: niet wrijven, altijd deppen!

L’Oréal breidde het kleurengamma van de Accord Parfait uit, dus er zit zeker en vast een kleurtje tussen dat perfect matcht met jouw huidtint.

Accord Parfait Fond De Teint – € 16,49 – L’Oréal, verkrijgbaar bij Di.

Miracle Complexion-spons – € 9 – Real Techniques, verkrijgbaar bij Di.

Stap 4: Concealer aanbrengen met make-upspons

Als je last hebt van donkere kringen onder je ogen, kan je die nog verder wegwerken met behulp van een streepje concealer. Zo neutraliseer je meteen ook de laatste restjes van de gele corrector.

Accord Parfait Concealer – € 12,99 – L’Oréal, verkrijgbaar bij Di.

Stap 5: Fixeren met poeder

Het Banana Dreams-poeder is onze favoriet om foundation en concealer te camoufleren zonder dat je een poederlook krijgt. Het is een erg fijn poeder dat de huid egaliseert en voor een subtiele matte finish zorgt. Je brengt hem aan op plaatsen waar je huid snel gaat glimmen.

Banana Dreams Loose Powder – € 6,95 – W7 Cosmetics, verkrijgbaar bij Di.

Plat Penseel – € 9,99 – Park Avenue, exclusief verkrijgbaar bij Di.

Stap 6: Bronzer aanbrengen

De Butter Bronzer geeft je het perfecte bruine tintje voor een subtiele sunkissed look. En die tropische geur: héérlijk! Gebruik een dikke kwast en breng de bronzer aan op de delen van je gezicht die natuurlijk het snelst een kleurtje krijgen.

Butter Bronzer – € 19,90 – Physicians Formula, exclusief verkrijgbaar bij Di.

Dik Penseel – € 12,99 – Park Avenue, exclusief verkrijgbaar bij Di.

Stap 7: Highlighter voor een ‘wow’ glow

Breng de highlighter aan op je jukbeenderen naar de uiterste hoek van je wenkbrauwen toe, centraal op de neus en eventueel een beetje op je cupidoboog. Een highlighter vangt het licht op en accentueert daardoor de ‘hoogste’ punten van je gezicht, wat voor een gezonde glow zorgt.

Mary-Lou Manizer – € 21,50 – The Balm, exclusief verkrijgbaar bij Di.

Schuin penseel – € 9,99 – Park Avenue, exclusief verkrijgbaar bij Di.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.