Home FASHION & BEAUTY Fashion De nieuwste tassentrend is een oversized beha

De nieuwste tassentrend is een oversized beha

Het meesleuren van een grote handtas is voorgoed voorbij.

Pinterest

Ben je het beu om steeds een grote handtas mee te sleuren als je op stap gaat? Ontwerper Helmut Lang komt met de perfecte oplossing: de bra bag.

Voor sommigen zijn handtassen een onmisbaar onderdeel van hun outfit. Ze hebben ze in alle kleuren en formaten. Anderen hebben er dan weer een hekel aan om steeds een sacoche te moeten bij hebben. De bandjes zakken voortdurend van je schouder en ze beperken je bewegingsvrijheid. Gelijk in welke van de twee categorieën je thuishoort, bij sommige gelegenheden is het handig om je handen vrij te hebben en geen handtas te hoeven meesleuren. Maar waar steek je al je gerief dan?

Pickpockets

Een lipgloss, spiegeltje, flesje parfum en andere spulletjes kun je wel een avondje missen, maar je portefeuille en gsm moeten toch zeker mee. Wel die kan je voortaan kwijt in je bra bag. Het woord zegt het al: een beha die dienst doet als handtas. Het is een ontwerp van Shayne Oliver voor Helmut Lang. Super handig op feestjes waar je wil dansen like nobody’s watching, dan zit een handtas toch maar in de weg. Ook de veiligste plaats voor je geld, want pickpockets maken dankzij deze uitvinding geen kans meer.

Rits

De beha is gemaakt in leder en iedere cup heeft een opbergvak met bovenaan een handige rits. Toch nog meer fan van een klassieke beha, geen probleem want je kan de bra bag ook dragen over je kledij. Wij willen er alvast eentje in het zwart én in het wit graag!

Bron: Cosmopolitan

Nog meer lingerie: