Home FASHION & BEAUTY De mooiste trouwlooks van 2014

De mooiste trouwlooks van 2014

Reporters
2014 was een mooi jaar voor wie houdt van de combinatie celebs en romantiek, met meer dan één gorge trouwfeest om bij weg te dromen. Wij zetten onze 5 favoriete bruidjes op een rij.

1. Solange Knowles

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste bruid van het land? Wel, vorig jaar was dat voor ons Solange Knowles! Het zusje van Beyoncé trouwde met producer Alan Ferguson in New Orleans en deed dat op hoogst originele wijze.

Ze kwam aangereden op een witte fiets in een even witte jumpsuit, bewaarde de openingsdans voor haar zoontje en inspireerde met de statige groepsfoto hierboven een heuse trend in trouwportretten. P.S. de jurk werd speciaal voor haar ontworpen door Humberto Leon van Kenzo.

2. Angelina Jolie

Angelina Jolie

Na bijna 10 jaar samen had niemand nog gedacht dat Angie en Brad in het huwelijksbootje zouden stappen. Tot de twee acteurs vorige zomer onverwacht het jawoord aan elkaar gaven in een Frans kasteel. 

Angelina zag er stralend uit in een jurk van Atelier Versace, versierd met geborduurde tekeningen van hun zes kinderen.

3. Poppy Delevingne

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne is een stijlicoon en dat bleek nog maar eens op haar huwelijksdag. Of moeten we zeggen dagen, want Poppy en James Cook vierden hun trouw maar liefst twee keer! 

Voor de Engelse ceremonie droeg ze een custom jurk van Chanel, en tijdens het feestweekend in Marrakech een bloemige droomcreatie van ontwerper Peter Dundas. Zusje Cara mocht twee keer bruidsmeisje spelen.

4. Amal Alamuddin

Amal Clooney

Eind september trouwde George Clooney – de droomvent van elke mama – met Amal Alamuddin in Venetië. De bloedmooie advocate droeg verschillende überstijlvolle outfits tijdens de huwelijksvierdaagse, maar de meest spectaculaire was natuurlijk de prinsessenjurk van Oscar de la Renta.

De ontwerper overleed jammer genoeg minder dan een maand later.

5. Kim Kardashian

Kim Kardashian

Toegegeven, ook wij lachen al eens graag met de kledingkeuzes van Kim Kardashian, maar het moet gezegd dat ze in het post-Yeezy tijdperk steeds vaker fashionable voor de dag komt. Maar laat dat niet naar je hoofd stijgen, Kanye!

Haar trouwjurk, een creatie van Riccardo Tisci voor Givenchy Haute Couture, was een kanten ontwerp dat op Kims lijf leek geschreven: theatraal, ultravrouwelijk en onmiskenbaar sexy.

Op een 2015 met even veel fancy weddings!

Meer foto's van de bruiloft van Solange zien of meer lezen over Kims jurk? Klik dan hier en hier.

Bron: Vogue.com.