Home FASHION & BEAUTY De 8 voordelen van een massage

De 8 voordelen van een massage

Laten lezen aan je lief!

We moeten je vast niet meer overtuigen van de voordelen van een goede massage, maar moest je lief tegenpruttelen, dan kan je hem altijd overtuigen met dit lijstje. Zet 'm maar eens aan het werk!

1. Een massage verbetert de huidconditie, want ze helpt je velletje strakker, gezonder en zichtbaar jonger te maken door de doorbloeding te stimuleren. Wij zijn alvast fan en starten deze week nog met die rimpelbestrijding.

2. Heb je last van cellulite? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want een massage is de ultieme en bovendien leukste oplossing voor die overtollige vetrandjes. Het geeft je een slanker lichaam en kan het afvallen zelfs bevorderen. Dankzij een massage worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd en worden vetcellen beter verdeeld.

3. Een sessie geeft je natuurlijk ook een heerlijk en zelfverzekerd gevoel. Dat komt voort uit de ritmische aanrakingen van de masseur, waardoor er een stofje in de hersenen vrijkomt dat je doet ontspannen.

Cat massage

Bron: GIPHY

4. Eens lekker onder handen genomen worden verlicht je stress en verbetert je humeur, want lichamelijk genot zorgt voor geestelijk genot.

5. Een massage versterkt het immuunsysteem en zal je weerstand tegen ziektes verhogen. Doordat afvalstoffen je lichaam sneller zullen verlaten, krijg je ook een enorme energieboost.

Dog massage

Bron: GIPHY

6. Last van slaapproblemen? Een massage zorgt ervoor dat je beter en dieper in slaap zal vallen. Tijd om je partner vanavond eens lief in de ogen te kijken voor het slapengaan. 😉

7. Heb je last van pijnlijke spieren? Een flinke massagebeurt zal spierspanningen verminderen. Vooral na een zware week doet het deugd om op die tafel te kruipen…

8. Een massage vermindert gevoelens van angst, depressie en emotionele spanning en zorgt bovendien voor rust, kalmte, zelfvertrouwen, genot, blijdschap en energie. Kortom, een massage geeft zowel een fysieke als een mentale boost.

Mis de Flairpocket niet: massage + glaasje cava voor maar € 20!

Massage + cava