Home FASHION & BEAUTY COOL: Lush brengt mondwater in de vorm van een mini-bruisbal uit

COOL: Lush brengt mondwater in de vorm van een mini-bruisbal uit

Willen we NU proberen

Lush
De bruisballen van Lush zien er vaak om op te eten uit, en dat mag je binnenkort heel letterlijk (of toch bijna) nemen. Het bedrijf brengt namelijk mondwater uit in de vorm van kleine bruisballen. Wij zijn alvast voor het idee gewonnen en kunnen niet wachten om ze te proberen.

Lush heeft nu ‘mouthwash tabs’ ontwikkeld die je fles mondwater makkelijk kunnen vervangen. Zeg nu zelf: vijf minuten van dat blauwe spul gorgelen, kunnen we best missen. Hoe gaan deze schattige tabletjes nu in hun werk? Het is de bedoeling dat je eerst je tanden poetst. Vervolgens neem je een slokje water en het effect dat volgt, ken je al. Het is nét zoals bij een bruisbal voor in bad. Het water dat je in je mond hebt, mag je ook gewoon weer uitspuwen.
 

De ‘mouthwash tabs’ bestaan in drie verschillende smaken, namelijk Crème De Menthe (met muntsmaak), Pan Galactic Gargle Blaster (eerder een zoete smaak) en Ugai (geïnspireerd op het poeder van groene thee).
 

Het product is momenteel alleen verkrijgbaar in de Lush-winkel in Londen en online (!). Wij hopen alleszins dat de uitvinding héél snel ons land bereikt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.