Home FASHION & BEAUTY Converse en Nike kregen een sneakerbaby en hij ziet er super comfy...

Converse en Nike kregen een sneakerbaby en hij ziet er super comfy uit

highsnobiety.com
Wist je dat Nike zo'n tien jaar geleden Converse overkocht? Sindsdien past het sportmerk af en toe haar technologieën toe op de befaamde Chuck Taylor All Star. Het nieuwste kindje in de All Star-familie is de perfecte samenvloeiing van de twee iconische schoenenmerken: het model van de Chuck Taylor van Converse met de populaire Flyknit-technologie van Nike, en dat in verschillende leuke kleurtjes.

De Chuck Taylor All Star Nike Flyknit heeft – naast de langste sneakernaam ooit – de luchtige 'gewoven' textuur die Nike in 2012 introduceerde en sindsdien erg populair werd. Bij de Nike Flyknit-sportschoenen staan comfort en prestatie op nummer één, maar bij deze gloednieuwe All Star-versie voegt de Flyknit technology ook toe aan de trendy look van de schoen.

Nike

De unisex schoen komt op 27 april uit in de Verenigde Staten in zes kleuren: zwart, grijs, wit, donkerblauw, appelblauwzeegroen en rood. Voorlopig brengt Converse enkel het hoge model uit in Nike Flyknit-versie, maar volgens High Snobiety zal het lage model snel volgen. Op de Belgische site van Nike staat te lezen dat de sneaker ook bij ons binnenkort verkrijgbaar zal zijn, al vinden we daar enkel de grijze, appelblauwzeegroene en zwarte sneaker terug. Je betaalt 110 euro voor een paar Chuck Taylor All Star Nike Flyknits.

Nike

Nike

Meer sneakers:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.