Home celebs WEEKENDTIP: ga naar de closet sale van Véronique Leysen in Maurice

WEEKENDTIP: ga naar de closet sale van Véronique Leysen in Maurice

Ze heeft een kleerkast waarvan we de inhoud heel graag zouden copy-pasten in die van ons.

© photo news

Heb je nog een beetje plaats in je kleerkast? Snuister dan op zaterdag 23 maart tussen de spulletjes van Véronique Leysen tijdens haar closet sale in Maurice.

Ben je af en toe stikjaloers op de mooie kledij die tal van influencers dagelijks showen op hun Instafeed? Wel je kan nu de trotse eigenares worden van zulke mooie stukken, want Véronique Leysen kuiste haar kleerkast op én ze besloot om de spulletjes die ze zelf niet meer draagt te verkopen op een closet sale.

Bakken stijl

Véronique is met haar bijna 90.000 volgers niet enkel een hippe madam op Instagram. Ze is ook de eigenares van de heerlijke brunch bar Maurice in Berchem en daarnaast heeft ze haar eigen kledinglijn Maurice knitwear. Ze heeft dus zonder enige twijfel bakken stijl én een kleerkast waarvan we de inhoud heel graag zouden copy-pasten in die van ons.

De uitverkoop gaat door op zaterdag 23 maart van 12 tot 16 uur in Maurice, Cogels Osylei 88 in Berchem. Je kan er ondertussen genieten van een heerlijke koffie of een van de lekkere gerechtjes op de kaart. Een vriendin van Véronique zal voor de nodige sfeer zorgen met wat livemuziek.

De prijzen zullen variëren van 10 à 20 euro voor de ‘normale’ kledingstukken, tot 80 à 100 euro voor de speciale designeritems. De beschikbare maatjes zijn 36, 38 en 40.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.