Home FASHION & BEAUTY Fashion WEEKENDTIP: ga feesten voor het goede doel op festival Techno for Humanity

WEEKENDTIP: ga feesten voor het goede doel op festival Techno for Humanity

Amélie Lens zorgt voor de muziek en alle opbrengsten gaan naar Animal Rights! 🐾

Amélie Lens is een echte catlady. De grootste inspiratiebronnen voor haar (intussen derde!) collectie voor CKS zijn dan ook haar drie katten Winter, Frank en Morris. Om de collectie te lanceren houdt de Belgische dj een technofeestje voor het goede doel op zondag 15 april. De opbrengsten gaan naar – hoe kan het ook anders? – Animal RightsReady. Set. Rave!

De nieuwe Amélie Lens x CKS capsulecollectie zal zelfs van haters een cat person maken. Model/dj Amélie beschouwt haar katten als familie, en uit die onvoorwaardelijke liefde voor haar viervoeters putte ze inspiratie bij het ontwerpen. Dat resulteerde in not so basic basics met kattenprints in onverwachte kleuren en veelzijdige items als een kimono (het favoriete stuk van Amélie uit de hele collectie). Ook haar signature Raver-items zijn weer van de partij, met nieuwe T-shirts en hoodies.

Katten en techno

De nieuwe op katten geïnspireerde collectie vieren doet de dj met een technofestival voor het goede doel. Elk excuus is natuurlijk goed genoeg om een stevig feestje te bouwen, dus wees er zeker bij op zondag 15 april. Amélie voorziet zelf de deuntjes op het festival Techno for Humanity. De opbrengst gaat naar Animal Rights. Het muziekevenement werkt overigens samen met Green Events en zet zich in om het meest duurzame festival van de Benelux te worden.

Praktisch

De eerste editie van technofestival Techno For Humanity vindt plaats op zondag 15 april in Sint-Niklaas. Meer info en tickets vind je op technoforhumanity.com.

Lees meer over mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.