Home FASHION & BEAUTY Fashion Citytrip gepland? Deze 6 stuks blijven kreukvrij in je koffer

Citytrip gepland? Deze 6 stuks blijven kreukvrij in je koffer

Zonder zorgen naar de zon! 😎

© Getty

Ga jij dit weekend op zoek naar de zon in betere oorden? Dan ben je in je hoofd alvast enkele outfits aan het samenstellen die je wil meenemen. Alleen moet je hier even praktisch over nadenken, want in je hotelkamer is er vaak geen strijkijzer. En je wil niet met kleren rondlopen die vol met kreuken zitten, toch? Daarom gingen wij op zoek naar zes items die 100% kreukvrij blijven ongeacht hoe je zo opvouwt, oprolt of in het kleinste hoekje van je koffer propt.

1 / 6
Jurkje met ruches
Denimjurkje
Losse broek
Jumpsuit
Trui
Strakke short
Jurkje met ruches
Jurkje met ruches

De plooien in deze jurk behouden makkelijk hun vorm in je koffer. Daarnaast ben je bijna verplicht om een luchtig jurkje zoals dit exemplaar mee te nemen op citytrip. Het is namelijk aangenaam om te dragen én het ziet er altijd flatterend uit.

€ 29,99 via ASOS

Denimjurkje
Denimjurkje

Sommige stoffen kreuken nu eenmaal meer dan andere. Check tijdens het inpakken dan ook steeds even het etiket. Dit denimjurkje is gemaakt Tencel oftwel lyocell, een stof die vrijwel kreukbestendig is. Daarnaast is denim deze zomer nog steeds een trend, dus inpakken die handel!

€ 53,49 via ASOS

Losse broek
Losse broek

Een losse broek gemaakt uit een iets steviger materiaal zoals deze gaat minder snel kreuken. Nog steeds een heel leuk en zomers stuk, maar dankzij de iets stijvere stof blijft het item kreukvrij.

€ 29,99 via ASOS

Jumpsuit
Jumpsuit

Een jumpsuit meenemen als je op reis gaat, is altijd een goed idee. Je hebt instant een leuke outfit zonder dat je verschillende stuks moet combineren. Draag hem met een paar hakken als je uit eten gaat of met sneakers voor overdag. Kies voor een iets stevigere stof zoals linnen om ervoor te zorgen dat er geen vouwen of plooien in komen.

€ 41,99 via ASOS

Trui
Trui

Aangezien de weergoden ons ook op vakantie weleens in de steek durven laten, neem je best een iets warmere trui mee voor als het wat frisser is. Kies hier niet voor een katoenen exemplaar, maar eentje die gemaakt is uit jersey. Lekker zacht én het kreukt niet!

€ 22,99 via ASOS

Strakke short
Strakke short

Niet iedereen is fan van deze trend, maar wie het wel aandurft, kunnen we wel garanderen dat je 0% risico op kreuken loopt. Bovendien zitten deze shorts enorm comfortabel en begint je knop (want er is er geen, ha!) niet te spannen na dat laatste stukje pizza dat je beter had laten liggen.

€ 13,99 via ASOS

Meer mode:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.