Home FASHION & BEAUTY Fashion CAMPING: 3 comfortabele outfits om helemaal into the wild te gaan

CAMPING: 3 comfortabele outfits om helemaal into the wild te gaan

Wij zien kamperen à la Kim Possible wel zitten!

Dat een tent niet altijd de meest flatterende slaapplaats is, kunnen we niet ontkennen, maar dat wil niet zeggen dat je er tijdens het kamperen niet goed uit kan zien. Met deze 3 outfits ben jij sowieso de ster van de camping. Erewoord!

Ja, het is wel héél verleidelijk om die slordige joggingbroek en met verf bespatte trui uit de kast te halen voor een nachtje kamperen, maar weet dat er ook heel wat toffe kledingstukken bestaan die jouw avontuur met gemak overleven. Wat dacht je van deze outfits?

Little Miss Sunshine

Een zomerse kampeertrip is alles wat we nodig hebben om helemaal tot rust te komen én te bruinen. Toch kan het ook in de zomermaanden ‘s avonds stevig afkoelen, en dan is een dikke trui meer dan welkom.

Rain(bow) girl

Love it or hate it, maar kamperen gaat af en toe gepaard met een hevige regenbui. Daar kan je maar beter helemaal (in stijl) op voorbereid zijn, en dat doe je het best met deze coole outfit.

Incognito

Wil je écht in stijl kamperen? Dan kan de goede oude legerprint natuurlijk niet ontbreken! ‘Hoe stoerder, hoe beter’, zou jeugdidool Kim Possible zeggen. En eerlijk, wij kunnen niet wachten om haar outfit aan onze kleerkast toe te voegen.

Meer hippe outfits:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.