Home FASHION & BEAUTY Fashion 5 bruidslabels die je hier niet vindt (maar gelukkig wél naar België...

5 bruidslabels die je hier niet vindt (maar gelukkig wél naar België verzenden)

Thank God for online shopping!

© @bhldn / @grace_loves_lace via Instagram

De trouwjurk van je dromen gevonden maar wordt hij hier niet verkocht? Blijven ademen! Deze vijf bruidslabels vind je namelijk niet in België, maar wél online. Thank God for the internet!

1. Grace Loves Lace

Over het label: dit Australische label zegt bruidsjurken te ontwerpen voor moderne, stijlvolle en een tikkeltje rebelse free spirits. De jurken worden met de hand gemaakt in Australië, maar de kant die ervoor wordt gebruikt, komt uit het Franse Calais. Dankzij het online team van stylisten is het zo goed als onmogelijk om een miskoop te begaan.

Land: Australië

Over de grens: liever niet online shoppen? Grace Loves Lace heeft ook een showroom in Londen.

Website: www.graceloveslace.com.au

Budget: tussen € 850 en € 3.000

2. Needle & Thread

Over het label: liefhebber van al wat blinkt? Dan ben je bij Needle & Thread aan het juiste adres. Dit Britse merk staat bekend om z’n delicate details zoals fijne kraaltjes, parels en pailletten die met de hand op de jurken worden genaaid in India. Creatief directeur Hannah Coffin is bovendien niet vies van een grafisch patroon en felgekleurde tinten om deze vintage-geïnspireerde jurken een eigentijdse look & feel te geven.

Land: Groot-Brittannië

Over de grens: liever niet online shoppen? Needle & Thread is in Londen te vinden bij Harrods, Liberty en Selfridges.

Website: www.needleandthread.com

Budget: tussen € 750 en € 1.150

3. BHLDN

Over het label: BHLDN – spreek uit als ‘beholden’ – is een zusje van Anthropologie en heeft naast bruidsjurken ook een gigantische keuze aan jurken voor bruidsmeisjes. Extra: van sluiers en leren jasjes tot hoeden en clutches: als je hier je accessoires niet vindt, vind je ze nergens.

Land: Verenigde Staten

Over de grens: liever niet online shoppen? ‘t Zal toch moeten! Tenzij je er een retourtje New York voor over hebt, waar BHLDN twee winkels heeft.

Website: www.bhldn.com

Budget: tussen $ 750 en $ 2.500 (omgerekend tussen € 670 en € 2.230)

4. Monique Lhuillier

Over het label: Lea Michele, Avril Lavigne, Jamie Chung, Ashley Tisdale, … Menig celebrity gaf haar jawoord in een jurk van de Filipijns-Amerikaanse Monique Lhuillier. Toch zijn haar jurken ook voor ons, gewone stervelingen, best betaalbaar (naar bruidsnormen dan toch). Lhuillier heeft ontwerpen van meer dan € 7.000, maar de prijzen beginnen aan € 1.850.

Land: Verenigde Staten

Over de grens: liever niet online shoppen? Monique Lhuillier wordt verkocht bij Browns Bride in Londen.

Website: www.moniquelhuillier.com

Budget: tussen € 1.850 en € 7.500

5. Reformation

Over het label: budgetbruiden zijn bij Reformation aan het goede adres. Toch gaat dit ecologische Amerikaanse label er prat op dat bruiden niet aan kwaliteit hoeven in te boeten. Geen goedkope stoffen of slechte snits in het aanbod, wél originele en tijdloze ontwerpen die je op en top vrouw doen voelen op je trouwdag.

Land: Verenigde Staten

Over de grens: liever niet online shoppen? ‘t Zal toch moeten! Want Reformation wordt enkel verkocht in de VS (met vijf verkooppunten in New York) en het Canadese Toronto.

Website: www.thereformation.com

Budget: tussen $ 200 en $ 500 (omgerekend tussen € 178 en € 445)

Sta je op trouwen? Lees dan ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.