Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: Jessica Alba legt uit hoe ze aan haar waanzinnige wimpers komt

BEAUTYTIP: Jessica Alba legt uit hoe ze aan haar waanzinnige wimpers komt

Gaan we zeker eens proberen!

jessica alba
© Getty

Jessica Alba is een natural beauty, maar de actrice heeft evengoed haar trucjes als het op make-up aankomt. In een interview met de Britse Vogue vertelt ze alvast hoe ze aan haar volle wimpers komt. Gaan we zeker eens proberen!

In een video op het YouTube-kanaal van Vogue legt Jessica Alba haar signature make-uplook uit. Voor de actrice moet het vooral snel en makkelijk gaan, maar haar wimpers geeft de actrice toch wat extra aandacht. Om haar volle wimpers te creëren, past Alba trouwens een simpel trucje toe. In plaats van het borsteltje heen en weer te bewegen, knippert de brunette met haar ogen wanneer ze mascara aanbrengt. ‘Zo zorg je ervoor dat je wimpers van begin tot einde aangezet worden met mascara’, aldus Jessica in de video.

Voor de actrice is mascara aanbrengen een van de belangrijkste stappen in haar make-uproutine. ‘Dit product is het belangrijkste, want als je naar mensen kijkt, kijk je naar hun ogen. Als je ergens iets meer tijd aan wil spenderen, dan wel aan je wimpers’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook op het gebied van primer krijgen we nog een extra tip. Die brengt Jessica namelijk na haar foundation aan om ongewenste glans tegen te gaan. ‘Een primer werkt iets subtieler dan een poeder. Op plekken waar ik niet wil glimmen, breng ik die doorheen de dag plaatselijk aan’, zo vertelt de actrice in haar interview met de Britse Vogue.

Lees ook: