Home FASHION & BEAUTY Beautyadvies voor topwenkbrauwen

Beautyadvies voor topwenkbrauwen

Deze week nomineren we drie nieuwe finalistes en onze make-up artist, Paul, toont je hoe je je wenkbrauwen perfect kan accentueren.

17 kandidaten hebben al een plaats veroverd in de finale. Afspraak volgende week om te weten te komen wie de laatste drie finalistes zijn.

Ontdek elke week beelden van onze nieuwe finalisten en abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen enkele video te missen!

Abonneer je op ons YouTube kanaal

flair model maybelline

Je droomt van de perfecte wenkbrauwen, maar krijgt die van jou niet netjes op hun plaats? Kies dan voor de wenkbrauwmascara 'Brow Drama' van Maybelline. Zijn ronde borsteltje en gelformule houdt de wenkbrauw onder controle, fixeert ze, kleurt ze en versterkt ze in een handomdraai. 'Brow Drama' is verkrijgbaar in vier kleuren en zorgt voor een natuurlijk gevormde wenkbrauw die de hele dag houdt.

Hoe werkt het? Borstel je wenkbrauwen eerst tegen de haarrichting in. Borstel ze vervolgens met de haarrichting mee. Volg het advies van Paul in de video hierboven of surf naar de website van Maybelline voor nog meer tips van echte pro's.

De vorige filmpjes ontdek je hier:

Flair Model YouTube

Sponsored by:
 

Flair Model 2015 concours mannequin

 

Flair Model 2015

 

Flair Model 2015

 

Flair Model 2015

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.