Home FASHION & BEAUTY Beauty Gespot op de rode loper: de ultrakorte froufrou maakt z’n comeback in...

Gespot op de rode loper: de ultrakorte froufrou maakt z’n comeback in 2018

Baby got bangs ‍💇.

baby bangs
Shutterstock

Het jaar is nog maar net begonnen of de eerste kapseltrend is al opgedoken. Zo werden namelijk onder anderen Emma Watson en Emma Roberts gespot met een ultrakorte froufrou. Enter: de baby bangs of micro bangs.

De rode loper is de ideale plek om aankomende trends te spotten en wij hebben er alvast eentje opgepikt bij Emma Watson, Emma Roberts, Alison Sudol en Sofia Boutella. Ze hadden namelijk de schaar in hun voorste lokken gezet en werden met een superkorte froufrou gespot. Cute!

Baby got bangs

Baby bangs of micro bangs zijn dus eigenlijk gewoon een hele korte froufrou. Het resultaat is redelijk opvallend, dus je moet er wel fan van zijn. Ben jij helemaal overtuigd van de look van bijvoorbeeld Emma Watson (onze favoriet!) of Alison Sudol? Vraag dan aan je kapper om je pony een paar centimeter boven je wenkbrauwen te knippen.

Bovendien kan je je lokken nog steeds op verschillende manieren in model brengen. Voor een romantische look kan je met je krultang aan de slag gaan of als je liever kaarsrecht haar hebt, kan je nog steeds je stijltang bovenhalen. The choice is yours!

1 / 4
Sofia Boutella
Emma Watson
Emma Roberts
Alison Sudol
Sofia Boutella
Sofia Boutella

Emma Watson
Emma Watson

Emma Roberts
Emma Roberts

Alison Sudol
Alison Sudol

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.