Home FASHION & BEAUTY Beauty MUST WATCH: Rihanna maakt nu ook haar eigen make-uptutorials

MUST WATCH: Rihanna maakt nu ook haar eigen make-uptutorials

Rihanna
YouTube: Fenty Beauty By Rihanna

In mei liet Rihanna ons haar make-uproutine voor een avondje uit zien, en nu kunnen we nog meer genieten van haar beautyskills. De zangeres heeft namelijk een eigen YouTubekanaal opgericht, waar ze elke dinsdag een tutorial post. Wij hebben ons alvast geabonneerd, want wij willen geen enkel filmpje missen!

Is er iets wat Rihanna niet kan? Ze kan zingen, acteren en nu wil de popdiva ook de YouTubewereld veroveren. Ze heeft namelijk haar eigen kanaal opgericht, waar ze elke dinsdag een tutorial zal posten. Wat mag je nu precies verwachten van de filmpjes? In ‘Tutorial Tuesday With Rihanna’ laat ze elke dinsdag een look zien waarvoor ze producten uit haar Fenty Beauty-collectie gebruikt.

Tutorial Tuesday With Rihanna

In de eerste tutorial maakt RiRi een feestelijke look met haar #CHILLOWT-kerstcollectie. De zangeres doet alles zelf, zonder de hulp van een make-upartiest, en wij zijn alvast ontzettend onder de indruk van haar skills. Je ziet duidelijk dat ze zich op haar gemak voelt met een make-upborstel in de hand.

Voor haar eerste look maakt de zangeres gebruik van het Killawatt Foil Freestyle Highlighter Palette. Hier gebruikt ze verschillende kleuren om haar ogen, wangen en zelfs haar oren (!) meer leven te geven. Daarnaast laat ze ook enkele lipproducten zien waarmee je de make-uplook kan afmaken. We like!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.