Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit iconische oogschaduwpalet van Urban Decay is binnenkort niet meer verkrijgbaar

Dit iconische oogschaduwpalet van Urban Decay is binnenkort niet meer verkrijgbaar

Snif! 😢

Urban Decay
Instagram: urbandecaycosmetics

De Naked Palettes van Urban Decay zijn wereldberoemd, ondertussen heeft het merk al verschillende varianten uitgebracht. Alleen is een van deze befaamde oogschaduwpaletjes binnenkort niet meer verkrijgbaar, wat voor veel fans als een donderslag bij heldere hemel kwam.

Binnenkort moeten we helaas afscheid nemen van het Urban Decay Naked Smoky Palette. Het oogschaduwdoosje bestaat uit twaalf verschillende kleuren en werd twee jaar geleden voor het eerst uitgebracht. Het palet was meteen razendpopulair bij fans van het merk, en wij begrijpen he-le-maal waarom. Dankzij de grote variatie aan tinten (het doosje bevat zowel grijs- als bruintinten) kan je er uiteenlopende looks mee maken.

@collective_beauty's got her hands on a whole lotta Naked 😍#UrbanDecay

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Ondanks de grote populariteit hebben ze bij Urban Decay toch besloten om de verkoop te stoppen. ‘Bij Urban Decay zijn we altijd op zoek naar manieren om onze producten beter te maken. Elke keer als we een nieuw product om de markt brengen, doen we dat met een frisse en innovatieve aanpak. Alleen betekent dit dat we soms geliefde producten niet meer kunnen aanbieden’, zo klinkt het in een statement van het merk.

Voorlopig ligt het doosje nog in de winkel, dus wie nog een exemplaar wil bemachtigen, zal snel moeten zijn, want als de voorraad eenmaal uitgeput is, is het ook definitief gedaan. De enige troost is dat er nog vijf andere Naked Palettes zijn die voorlopig gelukkig nog wel verkrijgbaar zijn. Oef!

Nog meer lezen over Urban Decay:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.