Home FASHION & BEAUTY Beauty Mascarafoutje gemaakt? Zo lost model Candice Swanepoel het op

Mascarafoutje gemaakt? Zo lost model Candice Swanepoel het op

De blondine geeft ook prijs wat haar favoriete bronzer is (en je kan hem ook bij ons kopen)!

Candice
YouTube: Vogue

Zonder mascara gaan we liever niet de deur uit, maar wanneer het snel moet gaan – zeker op maandagochtend – durven we al eens een foutje te maken. Heb jij je moeten haasten en zijn er daardoor enkele zwarte puntjes op je ooglid of onder je ogen terechtgekomen? Probeer dan zeker eens de tip van Candice Swanepoel.

Victoria’s Secret-model Candice Swanepoel moet vanwege haar job heel wat make-up dragen en heeft daardoor heel wat handige trucjes opgepikt. Zo weet ze mascarafoutjes op een heel handige manier weg te werken. Als ze weinig tijd heeft, gaat het bij de blondine namelijk ook al eens mis. In plaats van helemaal opnieuw te beginnen, neem ze er een wattenstaafje bij om haar foutjes plaatselijk te camoufleren. Daarvoor dipt ze het staafje niet in make-upremover, maar in concealer. Zo kan je alles bijwerken zonder dat je je make-up er effectief afneemt.

Thank god for concealer

Dat het model fan is van concealer, blijkt ook uit de rest van het filmpje. Zo gebruikt ze graag een heel dekkend exemplaar op haar gezicht. Om het resultaat iets natuurlijker te maken, mixt ze het product met een beetje olie. Achteraf gaat ze op plaatsen waar ze het echt nodig heeft er nog eens over met haar concealer. ‘Thank God for concealer’, zegt Candice in de video. En we kunnen haar eerlijk gezegd geen ongelijk geven! Wil je nog meer tips van het model te weten komen of wil je ontdekken wat haar favoriete producten zijn? Bekijk dan zeker onderstaande tutorial.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.