Home FASHION & BEAUTY Beauty L’Oréal brengt een rode steampod uit speciaal voor de feestdagen

L’Oréal brengt een rode steampod uit speciaal voor de feestdagen

Nog 'maar' 102 dagen te gaan!

Nu we volgende week weer zomerse temperaturen krijgen, is het nogal moeilijk om al aan Kerstmis te denken. Al zal ons dat nu ook weer niet tegenhouden om al aan ons kerstlijstje te beginnen. Bij L’Oréal lanceren ze namelijk een steampod in een prachtige rode kleur en die mag gewoon niet onder de kerstboom ontbreken.

Een steampod maakt net zoals een stijltang je haar glad, maar is net iets beter voor je lokken. Zeker als je erg dik of kroeshaar hebt, is deze stylingtool ideaal om je weerbarstig haar te temmen. Na gebruik ziet je haar er gezond en glanzend uit, en daarnaast voelt het ook superzacht aan. Wel is het een investering, want voor een eigen exemplaar betaal je al snel zo’n € 199 tot € 229.

Red Obsessed

Gelukkig is het niet meer zo lang tot Kerstmis, dus wij weten alvast wat er bovenaan op ons verlanglijstje staat. Voor de feestdagen pakt L’Oréal namelijk uit met een steampod in een rode kleur. Het gaat om een limited edtion, dus wie een eigen exemplaar wil bemachtigen, kan beter niet te lang wachten.

Het is bovendien ook niet dat de eerste keer dat het merk een special model uitbrengt voor de eindejaarsperiode. Vorig jaar brachten ze met hun ‘Midnight Paris’-exemplaar een variant in het zwart uit met gouden details.

De Steampod Red Obsessed is vanaf deze maand verkrijgbaar.

Lees ook: