Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: deze herfstige lipsticks mag je dit najaar nog verwachten van M.A.C...

ZIEN: deze herfstige lipsticks mag je dit najaar nog verwachten van M.A.C Cosmetics

Nu alleen nog kiezen!

M.A.C Cosmetics
M.A.C Cosmetics

Nu de zomer voorbij is, moeten we ook onze make-uplook aanpassen. Onze felle lippenstiften gaan de kast in en worden omgeruild voor een paar donkere herfsttinten. Heb jij de juiste lipstick voor dit najaar nog niet gevonden? Neem dan zeker eens een kijkje bij M.A.C Cosmetics, want het merk brengt dit jaar nog een aantal prachtige lipproducten uit.

Velvet Mattes

In de herfst kiezen we vaak voor een donkere kleur op onze lippen en speciaal daarom brengt M.A.C Cosmetics dit najaar nog een aantal nieuwe Velvet Mattes-lippenstiften uit. Er komen negen nieuwe tinten waaronder een donkerkoperrood, een donkerpaarse kleur met een parelmoerachtige glans en een roodbruine tint.

Deze lipsticks voelen zacht aan op je lippen, maar hebben een matte finish. Ideaal voor tijdens de herfstmaanden als je het ons vraagt! De nieuwe producten zijn beschikbaar vanaf eind oktober tot ongeveer begin december.

Retro Mattes

Naast de Velvet Mattes brengt M.A.C Cosmetics ook enkele nieuwe Retro Mattes uit. Ook deze lipproducten drogen mat op, maar hebben allemaal een metallic effect. Zo zijn je lippen helemaal on trend deze herfst. Het gaat om zes – vooral warme en neutrale – tinten die alleen online beschikbaar zullen zijn. Nu alleen nog kiezen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.