Home FASHION & BEAUTY Beauty Maak kennis met ‘Ghost Layers’, de kapseltrend die we dit voorjaar overal...

Maak kennis met ‘Ghost Layers’, de kapseltrend die we dit voorjaar overal zullen zien

Wil jij meer textuur in je lange lokken? Dan is deze techniek echt iets voor jou.

Ghosy Layers
Instagram: ramontgarcia

Om je lokken gezond te houden, moet je af en toe naar de kapper om je puntjes te laten bijknippen. Iets waar veel vrouwen voor vrezen, want voor je het weet ben je tien centimeter kwijt. Heel pijnlijk (we’ve all been there) en al zeker als je aan het sparen bent voor lang haar. Maar gelukkig is er nu een oplossing!

Haarstylist Ramòn Garcia heeft namelijk de techniek ‘ghost layers’ uitgevonden. De naam klinkt een beetje bizar, maar op zijn Instagramacoount kan je het prachtige resultaat van deze methode bewonderen.

Ghost Layers

Dankzij deze trend kan je je coupe een beetje updaten zonder dat je veel van je lengte moet verliezen. Ideaal dus voor wie momenteel aan het sparen is voor lang haar! Bovendien krijg je dankzij deze techniek ook wat extra textuur en beweging in je lange lokken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In een recent interview zei Ramòn alvast het volgende. ‘Het is een techniek die niet alleen voor beweging en textuur zorgt. Deze methode geeft bovendien de illusie dat je lokken allemaal op één lengte geknipt zijn. Het werkt verder voor alle haartypes, dus het is echt het beste van twee werelden’.

In een filmpje op zijn Instagramaccount demonstreert hij alvast hoe ‘ghost layers’ in zijn werk gaan en geeft hij meteen ook een extra woordje uitleg. Zo zie je dat hij het overbodige haar afknipt zonder dat het model veel van haar lengte verliest.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.