Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Orgasm van Nars

Flair Beauty testteam: Orgasm van Nars

‘Toen ik na een avondje onder vriendinnen weer thuiskwam, had ik nog altijd een mooie blos op mijn wangen. Een van de weinige blushes die bij mij zo goed blijft zitten.’

Webredactrice Sandie (27) werkt al drie jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Toen ze klein was, kroop ze op het badkamerkrukje om de beautyproducten van haar mama uit te proberen voor de spiegel en tijdens haar tienerjaren keek ze vaker naar tutorials dan naar haar schoolboeken. Ook nu ze volwassen (althans, volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.

Orgasm van Nars: 8,5/10


Prijs/kwaliteit:

Orgasm van Nars is een blush die wereldberoemd is op YouTube en veel make-upliefhebbers hebben hem. Hij stond al jaren op mijn verlanglijstje en op vakantie in New York heb ik hem eindelijk gekocht. Met zijn € 31,50 euro is het, denk ik, de duurste blush die ik ooit gekocht heb, maar ik wist op voorhand dat de kwaliteit goed zou zijn dus #yolo.

Geur/textuur:

De blush heeft een heel fijne textuur en hij is ook ontzettend gepigmenteerd. Je hoeft er maar een keer met je kwast in te doppen en vervolgens zie je de kleur al zitten op de haartjes.

Pluspunten:

De kleur is prachtig. Het is een tint die bij veel huidskleuren past en er zitten ook enkele subtiele glitters in waardoor je niet alleen een vleugje kleur op je wangen krijgt, maar ook een mooie glans.

Het is een erg makkelijk blush om mee te werken. Je hebt niet veel product nodig en je kan hem makkelijk aanbrengen met een kwast.

Toen ik na een avondje onder vriendinnen weer thuiskwam, had ik nog altijd een mooie blos op mijn wangen. Dit is een van de weinige blushes die bij mij zo goed blijft zitten.

Minpunten:

Voorlopig kan ik er geen bedenken.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik heb nog nooit een blush opgemaakt, dus ik schat dat dat niet nodig zal zijn. Ik weet dat ik jaren geniet zal hebben van deze blush, maar mocht hij ooit op zijn, zou ik hem wel opnieuw kopen.

Testervaring:

Als ik de blush wil aanbrengen, dip ik mijn kwast voorzichtig in het product. Vervolgens breng ik de kleur aan op de appeltjes van mijn wangen en vervaag ik de kleur naar buiten toe.

Orgasm van Nars – € 31,50 – De Bijenkorf

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.