Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Miraculous Repair (shampoo & conditioner) van Timotei

Flair Beauty testteam: Miraculous Repair (shampoo & conditioner) van Timotei

'Ik gebruik de producten nog niet zo lang, maar mijn eerste indruk is alvast positief. Mijn lokken voelen zachter aan en zien er ook gezonder uit.'

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Miraculous Repair (shampoo & conditioner) van Timotei: 8/10

Prijs/kwaliteit:

€ 3,30 voor een shampoo en € 3,70 voor een conditioner is vergelijkbaar met andere haarproducten die je in de supermarkt kan vinden.

Geur/textuur:

De shampoo en de conditioner hebben een subtiele, maar niet overdreven geur. Zeker ook een aanrader voor mannen, want sommige haarproducten ruik je redelijk sterk, maar dat is hier absoluut niet het geval.

Pluspunten

* Zowel de shampoo als de conditioner bevat organische arganolie. Geen vreemd ingrediënt als het op haarproducten aankomt, want het helpt om je beschadigd haar te beschermen. Verder gaat het je lokken repareren en voeden waardoor ze er sterker en gezonder uitzien.

* De producten bevatten geen kleurstoffen of parabenen.

Minpunten

Ik kan er zo meteen geen bedenken.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja, maar wel niet voor dagelijks gebruik. Aangezien ik blond haar heb, gebruik ik regelmatig een zilvershampoo om de gele gloed uit mijn lokken te halen. Maar tussendoor gebruik ik wel een shampoo voor droog of beschadigd haar. Ik ben redelijk vaak in de weer met mijn stijltang, dus daarom vind ik het Miraculous Repair-gamma fijn om te gebruiken. Ik gebruik de producten nog niet zo lang, maar mijn eerste indruk is alvast positief. Mijn lokken voelen zachter aan en zien er ook gezonder uit.

Miraculous Repair – € 3,30 voor de shampoo (300 ml) en € 3,70 voor de conditioner (300 ml) – Timotei, bij de supermarkt.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.