Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Ink Lip Liner van Dior

Flair Beauty testteam: Ink Lip Liner van Dior

'Ik heb totaal niet het gevoel dat ik een lipstick op heb.'

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Ink Lip Liner van Dior: 7/10


Prijs/kwaliteit:

€ 28,50 voor een lippenstift is niet goedkoop.

Textuur/geur:

Ik ruik niets opvallends. Wanneer je de applicator op je lippen zet, komt het product er vlotjes uit. Nadien droogt het matte op.

Pluspunten:

Ik heb totaal niet het gevoel dat ik een lipstick op heb. Het product droogt snel op en je voelt het absoluut niet zitten op je lippen. Ik had verwacht dat het misschien een uitdrogend effect zou hebben, maar dit was absoluut niet het geval.

De kleur blijft lang zitten en overleeft zeker een maaltijd. Alleen heb ik gemerkt dat de kleur in het midden na een tijdje begint te vervagen waardoor je met een iets donkerdere rand overblijft. Hem meenemen in je handtas is dus zeker geen overbodige luxe.

Minpunten:

Het aanbrengen vergt een beetje oefening. Het product droogt snel, maar door de fijne applicator kleur je slechts beetje bij beetje in. Je moet dus wel snel en precies kunnen werken. Ik gebruik liever een iets zachtere punt, dat vind ik wat fijner werken.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ik heb een zwak voor donkerrode lipsticks, dus de kans zit er dik in.

Ik breng de Ink Lip Liner aan net zoals een lippotlood. Ik begin aan mijn cupidoboogje en vervolgens teken ik verder naar buiten toe. Nadien doe ik hetzelfde aan de buitenkant. Als laatste stap hoef je dan alles alleen nog maar netjes in te kleuren.

Ink Lip Liner van Dior – € 28,50 – bij ICI PARIS XL.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.