Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Brow Wiz van Anastasia Beverly Hills

Flair Beauty testteam: Brow Wiz van Anastasia Beverly Hills

'Ik heb heel eventjes staan twijfelen omwille van de prijs, maar achteraf bleek hij elke cent meer dan waard.'

Webredactrice Sandie (27) werkt al drie jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Toen ze klein was, kroop ze op het badkamerkrukje om de beautyproducten van haar mama uit te proberen in de spiegel en tijdens haar tienerjaren keek ze vaker naar tutorials dan naar haar schoolboeken. Ook nu ze volwassen (althans, volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.

Brow Wiz van Anastasia Beverly Hills: 8,5/10

Prijs/kwaliteit:

€ 29,53 voor een wenkbrauwpotlood is niet goedkoop, maar de Brow Wiz van Anastasia Beverly Hills is een cultklassieker in de beautywereld. Ik heb heel eventjes staan twijfelen omwille van de prijs, maar achteraf bleek hij elke cent meer dan waard.

Geur/textuur:

Er valt geen geur op te merken. De textuur van het wenkbrauwpotlood is iets minder hard dan die van een doorsnee potlood, waardoor je het product naar mijn mening iets makkelijker kan aanbrengen. Je krijgt namelijk geen harde lijnen, maar een natuurlijk resultaat.

Pluspunten:

  • Ik heb blond haar en koos voor de kleur ‘Taupe’. Na het aanbrengen heb ik mooie, gedefinieerde wenkbrauwen zonder dat het opvalt dat ik ze bijgekleurd heb.De kleur past namelijk perfect bij de tint van mijn wenkbrauwen.
  • Door de fijne punt kan je heel precies werken en kleine haartjes bijtekenen. Ook vind ik het erg handig dat er aan de andere kant van het potlood een kammetje zit om je wenkbrauwen mee in model te kammen.

Minpunten:

Het wenkbrauwpotlood is aan de prijzige kant, maar ik heb eerlijk gezegd nog geen spijt gehad dat ik hem gekocht heb.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Wanneer hij op is, zal ik zeker overwegen om hem nog eens te kopen.

Testervaring:

Voor ik met het potlood aan de slag ga, kam ik mijn wenkbrauwen door met het kammetje. Vervolgens kijk ik waar ik ze wil opvullen. Vooral het uiteinde van mijn wenkbrauwen teken ik bij, want daar zijn ze bij mij van nature iets lichter. De aanzet laat ik meestal zo. Sowieso kan je de binnenkant beter iets lichter houden, anders krijg je al snel een strenge blik. Wanneer ik klaar ben met bijtekenen, ga ik er nog eens met het borsteltje door om zeker te zijn dat alles mooi in elkaar overloopt.

Brow Wiz – € 29,53 – Anastasia Beverly Hills bij Douglas.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.