Home FASHION & BEAUTY Beauty Dior lanceert voor het eerst in 20 (!) jaar een nieuwe geur...

Dior lanceert voor het eerst in 20 (!) jaar een nieuwe geur (inclusief een prachtige televisiespot)

Met niemand minder dan Jennifer Lawrence in de hoofdrol!

Dior heeft met ‘J’adore’ en ‘Miss Dior’ al enkele iconische geuren uitgebracht en nu brengt het merk voor het eerst in twintig jaar een nieuwe parfum uit. De televisiespot die speciaal voor ‘JOY by Dior’ gemaakt werd, is pas vanaf volgende week op televisie te zien, maar wij kunnen hem nu al aan jullie tonen.

Niemand minder dan Jennifer Lawrence mag zich het gezicht van ‘JOY by Dior’ noemen. Het is niet de eerste keer dat het merk voor de actrice kiest, maar het blijft natuurlijk een grote eer. Zeker als je weet dat het al twintig jaar geleden is dat Dior nog een parfum uitgebracht heeft.

De televisiespot voor de geur is volgende week pas op televisie te zien, maar sinds vandaag is de spot exclusief te bekijken op het internet en sociale media. We hoeven je ook vast niet te vertellen dat het resultaat echt adembenemend is. De locatie waar de video werd opgenomen, is prachtig. Stiekem zijn we dan ook een beetje jaloers dat J. Law in zo’n prachtig zwembad mocht ronddobberen. Daarnaast ziet ook de blondine zelf er echt oogverblindend uit. Kijk zelf maar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: