Home FASHION & BEAUTY Beauty Deze roze blush werd al meer dan 29.000 keer bewaard op Pinterest

Deze roze blush werd al meer dan 29.000 keer bewaard op Pinterest

En wij begrijpen helemaal waarom!

blush
Instagram: milanicosmetics

Op een kille winterdag zoals vandaag willen we best een beetje kleur in ons leven én op onze wangen toveren. Het liefst doen we dat met een zachtroze blush, en daarvan hebben we net het perfecte exemplaar gevonden. Deze budgettopper werd namelijk al meer dan 29.000 keer bewaard op Pinterest.

Het gaat om een blush van make-upmerk Milani dat de naam ‘Rose Powder’ kreeg. Heel toepasselijk, want het product heeft de vorm van een roos. Bijna te mooi om te gebruiken!

Rose Powder

Op Pinterest is het item alvast een groot succes, want het werd al door meer dan 29.000 (!) mensen als favoriet bewaard. Volgens een aantal fans bevat deze roze blush ontzettend veel pigment en geeft hij ook een lichte glans af op je jukbeenderen.

We hebben trouwens nog meer goed nieuws: je kan dit exemplaar ook bij ons vinden! Op deze website kan je bijvoorbeeld een eigen exemplaar bestellen, en dat voor nog geen € 15. Is roze niet zo je ding? Dan kan je ook kiezen voor een perzik- of koraalachtige tint. Voor de liefhebbers is er ook eentje die meer naar de paarse kant nijgt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.