Home FASHION & BEAUTY Beauty CUTE: er bestaat een oogschaduwdoosje in de vorm van een pizza en...

CUTE: er bestaat een oogschaduwdoosje in de vorm van een pizza en wij willen het

De verschillende tinten kregen allemaal een toepasselijke naam zoals ‘Ham’, ‘Black Olives’ of ‘Pineapple’.

pizza
Instagram: glamlite

Make-up en pizza zijn zo’n beetje de favoriete dingen uit ons leven, en we hebben geluk, want enkele genieën (al zeggen we het zelf) bij het cosmeticabedrijf Glamlite hebben nu een combinatie van beide uitgebracht. Enter: het Pizza Palette.

Enkele jaren geleden kwam er al een highlighter in de vorm van een pizza uit, maar wij hebben nu iets véél beters gespot. Bij het bedrijf Glamlite brengen ze namelijk een oogschaduwdoosje in de vorm van een pizza uit. Mamma mia!

Pizza Palette

Het oogschaduwpalet heeft een ronde (duh!) vorm en bevat achttien verschillende tinten. Dit in uiteenlopende kleuren, want je kan zowel roze, oranje als groene tinten in het doosje terugvinden. Om in thema te blijven heeft elke kleur bovendien een gepaste naam krijgen. De glitterende groene kleur kreeg de naam Jalapeños en Black Olives is bijvoorbeeld een zwarte tint.

Gisselle Hernandez, de oprichtster van Glamlite, heeft het oogschaduwdoosje een jaar geleden ontwikkeld. Wie zelf zo’n exemplaar wil bemachtigen, steekt haar bankkaart maar beter niet te ver weg morgen. Dan kan je er namelijk eentje bestellen voor ongeveer 35 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.