Home FASHION & BEAUTY Beauty CUTE: deze make-upcollectie van MAC Cosmetics is echt überschattig

CUTE: deze make-upcollectie van MAC Cosmetics is echt überschattig

OH MY! 🐼

MAC Cosmetics
Instagram

We hebben de afgelopen jaren al heel wat prachtige make-upcollecties de revue zien passeren, maar de nieuwste collectie van MAC Cosmetics is echt een pareltje. Het gaat om een collab met het lifestylemerk Nicopanda en de verpakking van de producten is echt te lief!

Volgens hun Global Senior Artist – zo’n beetje de koning onder de make-upartiesten bij MAC Cosmetics – Dominic Skinner, gaat het om een redelijk uitgebreide collectie. Zo bestaat deze uit drie paletjes die je voor je ogen en wangen kan gebruiken, zes lipstickkleuren, vier lipglosstinten, een gezichtspoeder, valse wimpers, make-upkwasten én een make-uptasje.

Nu is het belangrijkste natuurlijk de kwaliteit, maar een leuke presentatie is altijd een tof extraatje. Hier zijn ze bij MAC Cosmetics en Nicopanda meer dan in geslaagd, want in elke verpakking werd er een witte panda geïntegreerd. Vooral de lipproducten zijn echt superschattig.

Wanneer de collectie bij ons beschikbaar is, is voorlopig nog niet geweten, maar vermoedelijk zouden de producten vanaf april verkrijgbaar zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.