Home FASHION & BEAUTY Beauty SHOPPEN: onze favoriete make-upspons bestaat nu ook in appelblauwzeegroen

SHOPPEN: onze favoriete make-upspons bestaat nu ook in appelblauwzeegroen

Nog een exemplaar om toe te voegen aan je collectie?

Beautyblender
Instagram: beautyblender

Als we het over een Beautyblender hebben, denken we automatisch aan onze geliefde roze make-upspons, maar binnenkort komt die in een nieuw kleurtje op de markt. Naast de zwarte variant en die met roze swirls komt er nu een exemplaar in appelblauwzeegroen uit.

De Beautyblender was lang alleen in roze beschikbaar, maar de afgelopen maanden werd hij ook in verschillende andere kleurtjes uitgebracht. Speciaal voor make-upartiesten (zo zie je minder snel dat je spons vuil is) werd er een zwart exemplaar uitgebracht. De vorige zomercollectie bestond dan weer uit felle neonkleurtjes.

Beautyblender Chill

Voor de vijftiende verjaardag van ’s werelds favoriete make-upspons werd er een variant in pastelroze gelanceerd, en onze favoriet is ongetwijfeld het exemplaar met roze swirls.

Nu lanceert het merk de Beautyblender Chill, en die kreeg een appelblauwzeegroen kleurtje. Het gaat niet om een beperkte oplage, maar wij hebben toch een flauw vermoeden dat de spons snel uitverkocht zal zijn. Ga jij hem toevoegen aan je collectie?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.