Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: dit is de wenkbrauwtrend voor 2019

AHA: dit is de wenkbrauwtrend voor 2019

Wij leggen je alvast uit hoe je ze kan creëren.

wenkbrauwtrend
Instagram: benefitcosmetics

Het is al midden september, jongens. We mogen dus al beetje bij beetje beginnen uitkijken naar de trends voor het komende jaar. De woontrends die we in 2019 niet meer zullen zien, hebben we jullie al getoond en vandaag vertellen we jullie wat er next year in is op vlak van wenkbrauwen.

De wenkbrauwtrend voor 2019 heeft alles te maken met contouren. Het is dus de bedoeling dat de vorm van je wenkbrauwen perfect afgestemd wordt op je gezichtsvorm. Zo kunnen ze je ogen extra accentueren, je neus optisch smaller doen lijken en je hele gezicht een lift geven. De trend past bovendien bij iedereen, ongeacht je leeftijd of de vorm van je wenkbrauwen.

Contour Brow

Maar hoe krijg je nu zo’n contour brow? Eigenlijk wil je dat je wenkbrauwen er supernetjes uitzien. Denk: strakke randen, fijne uiteindes en het accent ligt op de boog. Klinkt als een heleboel werk, maar eigenlijk kan je in drie makkelijke stappen een mooi resultaat bereiken.

  1. Begin met je wenkbrauwen in te kleuren. In het begin mag de kleur iets lichter zijn en vervolgens donkerder uitlopen naar het einde toe. Denk maar aan het ombre-effect! Dit zorgt bovendien voor een natuurlijk effect.
  2. Concentreer je op het uiteinde van je brows en eindig in een nette punt. Dit zal de vorm van je wenkbrauw alleen nog maar extra accentueren en zorgt voor een liftend effect.
  3. Last but not least ga je voor een ultiem resultaat nog wat extra definiëren en highlighten. Voor een strak effect kan je met een concealer langs de randjes gaan. Om je ogen wat groter te doen lijken, kan je nog een matte highlighter aanbrengen ter hoogte van je wenkbrauwbot.

TIP: probeer goed te doseren. Vaak heb je maar een klein beetje product nodig, want anders gaat het er onnatuurlijk uitzien. Probeer daarom om alleen de stukken van je wenkbrauwen in te vullen die het echt nodig hebben.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.